ΒΙΝΤΕΟ-Νίκος Χατζηνικολάου:Ο κ. Τραγάκης να επισκεφτεί αύριο τον εισαγγελέα

ΒΙΝΤΕΟ-Νίκος Χατζηνικολάου: Περιμένω από τον κ. Τραγάκη να επισκεφτεί αύριο τον εισαγγελέα
«Είναι πραγματικά απίθανο, το πως βγαίνει ο πρόεδρος της -τότε- εξεταστικής επιτροπής, πριν από 9-10 χρόνια, ο κ. Τραγάκης, σήμερα αντιπρόεδρος της Βουλής, και λέει ότι είχαμε βρει τις ευθύνες, τις ποινικές ευθύνες, γιατί βέβαια δεν μιλάει για πολιτικές ευθύνες, των δύο πρώην υπουργών στην υπόθεση αυτή, αλλά δεν
έγινε τίποτε», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη δήλωση του Γιάννη Τραγάκη, πως η επιτροπή για τα εξοπλιστικά είχε βρει ενόχους από το 2005.
«Εγώ περιμένω από τον κ. Τραγάκη, ιδίως μετά τη δήλωση του κ. Παπαντωνίου με την οποία τον κατηγορεί ότι ψεύδεται και ότι τον συκοφαντεί, περιμένω από τον κ. Τραγάκη να επισκεφτεί αύριο τον εισαγγελέα», συμπλήρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Δείτε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.