Η παραδοχή της ανικανότητας της δημοτικής αρχής με την υπογραφή του δημάρχου Κ. Λογοθέτη.

Και με τη βούλα παραδοχή της ανικανότητας του δημάρχου και της δημοτικής του αρχής, να ελέγξουν και να συντονίσουν τα δημοτικά όργανα, τις αποφάσεις των δημοτικών επιχειρήσεων, και των αιρετών στελεχών που προίστανται στα νομικά πρόσωπα.
Και όχι μόνο παραδοχή ανικανότητας, αλλά και παραδοχή κοινωνικής αναλγησίας για τους πολυπαθείς δημότες, που τους έκατσε τζακ ποτ γκίνιας, αφού η χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών ήρθε και έδεσε με τους υποταγμένους στους τοκογλύφους και στους δανειστές της κεντρικής πολιτικής σκηνής. 
Και ακόμη δεν έχουν παραιτηθεί, όταν σε άλλα μέρη θα είχαν κάνει έως και...χαρακίρι.
Αφορμή ήταν η ετεροχρονισμένη, άκαιρη και αυθαίρετη επιβολή του τέλους αποχέτευσης που επέβαλε χωρίς προειδοποίηση η ΔΕΥΑ Λουτρακίου, κατόπιν της απόφασης του -σε πλήρη έπαρση- προέδρου και του γενικού διευθυντή.
Το γραφείο τύπου του δήμου, στα πλαίσια της "διαφωνίας" για την επιβολή, είχε τη φαεινή έμπνευση
(αλήθεια ποιού ήταν αυτή η έμπνευση; ήταν πράσινης ή κόκκινης απόχρωσης;), να εκδόσει δελτίο τύπου όπου ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή δεν συμφωνούν με την απόφαση του προέδρου και του γενικού διευθυντή, και ότι δεν θα έπρεπε να επιβαρύνεται ο κοινωνικός ιστός σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Υπέροχα....
Δηλαδή παραδέχονται ότι:
-- Δεν μπορούν να ελέγξουν τις αποφάσεις των δημοτικών επιχειρήσεων, τα μέλη των ΔΣ των οποίων έχουν υποδειχθεί από τον δήμαρχο.
-- Δεν μπορούν να υποδείξουν και να εξασφαλίσουν τις αποφάσεις και το έργο του δήμου.
-- Όντας δημοτική αρχή, δεν είχαν την δυνατότητα να εκλέξουν δικό τους πρόεδρο στη δημοτική επιχείρηση, κατηγορώντας την...αντιπολίτευση (!!!)
-- Ενώ δεν έχουν αποδώσει -όντας κοινοί εκμεταλλευτές της δημόσιας γνώμης, και επί σκοπώ πλάνης του εκλογικού σώματος- το 20% των μισθών τους για το κοινωνικό ταμείο, ξαφνικά "κόπτονται" για το γεγονός ότι επιβαρύνονται οι αδύνατα κοινωνικές ομάδες με το τέλος αποχέτευσης.
Με λίγα λόγια, παραδέχονται και αποδέχονται ότι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν το δημοτικό έργο. Και παρόλα αυτά δεν έχουν παραιτηθεί, μη έχοντες έστω ίχνος πολιτικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.