Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ!

Εντάλματα σύλληψης σε σειρά στελεχών του ΤΤ. Ηχηρή δικαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑ και του L1 που αποκάλυπτε καιρό τώρα στοιχεία για το ΤΤ! 
Σ.Σ. Δείτε κάτωθι κάποια από τα δεκάδες άρθρα που προμήνυαν τη σημερινή εξέλιξη και την άσκηση διώξεων.
Χθες, ο ανακριτής Διαφθοράς κ. Ανδρεάδης κατόπιν εντολής της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου εξέδωσε σειρά ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος πρώην μελών της διοίκησης του ΤΤ, στελεχών του Ταμιευτηρίου καθώς και εις βάρος επιχειρηματιών που φέρονται να έχουν δανειοδοτηθεί κατά παράβαση των τραπεζικών κριτηρίων.
Πρόκειται για δάνεια προς επιχειρήσεις που κατέληξαν στο υπό ειδική εκκαθάριση ΤΤ αφού είχαν καταστεί μη εξυπηρετούμενα, συμβάλλοντας στην επιβάρυνση του Ελληνικού Δημοσίου με 500 εκατ.
ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης. Ήδη αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν μεταβεί σε σπίτια εμπλεκομένων στην υπόθεση.
Βάσει των πορισμάτων των αρμόδιων αρχών, τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θεωρούνται ακάλυπτα και χωρίς εξασφαλίσεις και φέρονται να δόθηκαν από το 2006 έως το 2011. Συνολικά εκτιμώνται ότι η αξία τους αγγίζει τα 200 εκ. ευρώ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα επισημαίνει ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ενοχής των υπευθύνων της τράπεζας για το έγκλημα της απιστίας και των επιχειρηματιών που δανειοδοτήθηκαν για τις πράξεις της συνέργειας σε απιστία καθώς και για τη νομιμοποίηση μαύρου χρήματος.
Αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μια λίστα με τα άρθρα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα χρειαστούμε σελίδες ολόκληρες. Τόσες είναι οι σκανδαλώδεις υποθέσεις και ακόμα περισσότερα τα θαλασσοδάνεια που δόθηκαν με τις πλάτες του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, με αποτέλεσμα να καταληστευτεί η περιουσία του ελληνικού λαού. 
Ενδεικτικά κάποια από τα δεκάδες άρθρα του Ολυμπία που προμήνυαν τη σημερινή εξέλιξη και την άσκηση διώξεων.
Mιλώντας για θαλασσοδάνεια, που δίνοντας ακόμα και με πλάτες των σάπιων πολιτικών σε επιχειρηματίες, καταληστεύοντας την περιουσία του κράτους, διαβάστε κάποια από τα άρθρα:
Υπήρξε επιχείρηση μεθόδευσης με την απαλλαγή κάθε ευθύνης των διοικητών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την ώρα της μεγάλης ληστείας. Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.