κ.κ. (ναι σε όλα) Βουλευτές της Κορινθίας. Το θέμα με τα 25 ευρώ απέδειξε ότι τα μέτρα τα παίρνει αποκλειστικά το πολιτικό σύστημα.

Σ.Σ. Να δω τι άλλες δικαιολογίες θα εφευρίσκουν στις ομιλίες τους με τους πολίτες οι -ναι σε όλα-
"δικοί μας" βουλευτές, που κόπτονται να μας σώσουν. 
Η κατάργηση των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, απέδειξε και στον πλέον αφελή πολίτη αυτής της δύστυχης χώρας, ότι τα εξοντωτικά μέτρα εναντίον του λαού, δεν τα έχει βάλει η τρόϊκα, αλλά είναι προτάσεις της ελληνικής πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας. 
Η τρόϊκα βάζει στόχους και προτείνει κάποια μέτρα καλώντας την κυβέρνηση να φέρει ισοδύναμα.
Πρόκειται για μια τεράστια πολιτική απάτη. 
Η κυβέρνηση των πολιτικών κοτζαμπάσηδων, βάζοντας μπροστά τον «σουλτάνο» – τρόϊκα, κρύβεται
από το λαό και επιβάλει εξοντωτικά μέτρα ικανοποιώντας τους ντόπιους και ξένους εντολείς της. Τώρα που οι κομματικοί αρχηγοί βρήκαν ισοδύναμο στα τσιγάρα, το οποίο δεν ματαιώνει το στόχο, η τρόϊκα ούτε καν μίλησε.
Εξάλλου, από την αρχή ο Στρός Καν είχε πει ότι τα μέτρα τα υπέδειξε η ελληνική πλευρά.
Κάπου 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, μάθαμε ότι είναι το όφελος από το μέτρο των 25 ευρώ. Καλείται λοιπόν ένας ολόκληρος λαός να εξοντωθεί, να αυτοκτονήσει, να χάσει τις περιουσίες του και να εξανδραποδισθεί, τη στιγμή, που όπως πληροφορηθήκαμε, πριν λίγο καιρό, μόνο 505 Έλληνες ολιγάρχες, κέρδισαν μέσα στο 2013,  27,4 εκατομμύρια ευρώ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!!
Πόσο  άραγε θα μας δουλεύουν ακόμα;;; Για πόσο θα τους χαμογελάτε και θα τρέχετε  ως γνήσιοι ραγιάδες να τους...σφίγγετε το χέρι;

ΥΓ. Το άρθρο αυτό δεν επιδιώκει να αθωώσει την τρόϊκα και την γερμανική κατοχική, αλλά όλοι αυτοί δεν ήρθαν μόνοι τους. Ας μην το ξεχνάμε αυτό.
Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.