Τρολάρονται και μόνοι τους! Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπουργός της κυβέρνησης …Σαμαρά σε επίσημο ΦΕΚ!!!

Ο δαίμων του τυπογραφείου προφανώς θέλησε να κάνει πλάκα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, καθώς σε ΦΕΚ, στο οποίο δημοσιεύεται το νομοθέτημα για το φόρο ακινήτων, εμφάνισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως υπουργό της κυβέρνησής του!
Το επίμαχο ΦΕΚ, δημοσιεύθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2013 και το κρίσιμο σημείο του βρίσκεται εκεί που τελειώνει το κείμενο και αρχίζουν οι υπογραφές.
Όπως προκύπτει από τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται να υπογράφουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός,
Αντώνης Σαμαράς, υπουργός Επικρατείας ο Δημήτρης Σταμάτης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με τελευταίο και καλύτερο τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης… Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αντί του Κυριάκου!

mhtsotakhs1 6-1-2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.