Πρεμιέρα για “Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας” του Εξάντα.

Πρεμιέρα στο Βέλγιο και την Αυστρία κάνει στις 8 Ιανουαρίου το νέο ντοκιμαντέρ του Εξάντα “Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας” του Γιώργου Αυγερόπουλου.
Η τηλεοπτική έκδοση του ντοκιμαντέρ διάρκειας 52 λεπτών, θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση του Βελγίου (RTBF) και από την δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας (ORF) στις 11 το βράδυ (τοπική ώρα) στα Γαλλικά και τα Γερμανικά αντίστοιχα.
H ταινία που αναφέρεται στην υπόθεση του “ξαφνικού θανάτου” της ΕΡΤ του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας από την κυβέρνηση τον περασμένο Ιούνιο, αρχίζει τον ταξίδι της στον κόσμο, ταυτόχρονα με την

ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.
Μέχρι αυτή τη στιγμή Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί (εκτός απ’ την Αυστρία και το Βέλγιο), στην Φινλανδία, την Αυστραλία, την Ελβετία, την Γαλλία, την Ιρλανδία, την Λετονία, την Δανία και την Ισπανία.
 
Στην Ελλάδα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα και θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά) ως Video On Demand, Download to Own και DVD.
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.