Λουτράκι. Σήμερα που αγιάζουν τα νερά, μπορείτε να μας πείτε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΛΩΡΙΝΗ;

Τα εγκλήματα εις βάρος του τόπου και της φήμης του συνεχίζονται, και οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα, επικεντρωμένοι αποκλειστικά στα μικροκομματικά τους συμφέροντα και στις παραστάσεις θεάτρων σκιών.
κε Δήμαρχε, κε πρόεδρε της ΔΕΥΑ Λουτρακίου, κ.κ. υπηρεσιακοί παράγοντες που "κόπτεστε" με ανακοινώσεις για τα αυθαίρετα και ετεροχρονισμένα τέλη, μπορείτε να μας απαντήσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατί ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΛΩΡΙΝΗ και έχει ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΕΥΣΗ το νερό Λουτρακίου που πίνουμε από τη βρύση;
Πως τολμάτε να μαζευτείτε σήμερα στην εκκλησία και μετά στον αγιασμό των υδάτων, στη πόλη που έγινε γνωστή από αρχαιότητας για το φυσικό μεταλλικό του νερό, όταν οι δημότες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες δεν θα τολμούν να πιούν νερό από τη βρύση; 
Είναι μέρες τώρα που έχουν αρχίσει και γίνονται αναφορές, αλλά τις τελευταίες 2 ημέρες το κακό
έχει παραγίνει. Με το που ανοίγεις τη βρύση, το νερό έχει έντονη μυρωδιά χλωρίνης, ενώ η γεύση του είναι αλλοιωμένη και έντονα πικρή.
Οι επισκέπτες έντρομοι έχουν στείλει απανωτά μηνύματα, ενώ τα super market έχουν τριπλασιάσει τις πωλήσεις των εμφιαλωμένων νερών.
Παρεμπιπτόντως....Ναι αυτών των εμφιαλωμένων που δυστυχώς δεν έχουμε κανένα με ετικέτα "Νερό Λουτρακίου", ή έστω έχουμε ένα, αλλά με μπουκάλι παλαιάς κοπής, που κανείς δεν θα επέλεγε να αγοράσει όταν το δει δίπλα στα υπόλοιπα. Άλλο ένα "έργο" της σημερινής δημοτικής αρχής.
Πριν πάρει διαστάσεις και για μια ακόμη φορά καταστραφεί η φήμη του νερού Λουτρακίου, απαιτούμε να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και ανάλυση, καθώς και αποκατάσταση του προβλήματος.
Και μην ακούσουμε για χλωριώσεις που προστατεύουν το νερό και την υγεία μας, γιατί αυτό το πράγμα που πίνουμε -ιδιαίτερα χτές και σήμερα- είναι περισσότερο χλωρίνη παρά νερό. Κάντε ένα απλό πείραμα σε ένα γλαστράκι ή στο κήπο σας, και θα κατανοήσετε πλήρως.

12 σχόλια:

  1. Επιτέλους γράφτε το γιατί έχει παραγίνει το κακό με το νερό. Σε λίγο θα βάζουμε πληντύριο μόνο με νερό αφού είναι σα χλωρίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε ψηλέ, αντί να πεις ευχαριστώ που σου κάνει οικονομία ο Κώτσης και ο Μπιούτι από τη Περαχώρα, τους την λες κιόλας? Εδώ σου προσφέρουν 2 σε 1. Και χλωρίνη και νερό. Και μιλάς κιαπό πάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΒΑΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ? ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΙΑ? ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΖΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΠΗ?
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Γιώργο καλή χρονιά.
    Πριν 3 χρόνια περίπου τόλμησα να μιλήσω δημόσια για κάποιο υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε με το νερό εδώ στον οικισμό μας.Και αν ήταν υπαρκτό φάνηκε από την όλη εξέλιξη της ιστορίας. Μέσα σε διάστημα ωρών είχε στηθεί το ιεροεξεταστήριο με όλα τα επακόλουθα,που ακόμα με κυνηγούν.Από τότε η φήμη του νερού Λουτρακίου έχει πληγεί δεκάδες φορές , όπως και με την παραπάνω ανάρτηση σου, όμως κανένας δεν αντιδρά κανένας δεν έχει πρόβλημα, δυο μέτρα και δυο σταθμά.
    Και θα σε ρωτήσω αυτό που τότε με ρώτησες εσύ και πολλοί άλλοι , γιατί δεν πήγες στην υπηρεσία ύδρευσης να αναφέρεις το πρόβλημα και να ζητήσεις πληροφορίες πριν το δημοσιοποιήσεις?
    Καλή χρονιά και πάλι
    Κώστας Μεταξάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα καλή χρονιά.
      Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Εγώ δεν λέω ότι έχει πρόβλημα το νερό Λουτρακίου. Λέω ότι δεν έχει γίνει σωστή χλωρίωση ή υπάρχει κάποιο -ελπίζω προσωρινό- πρόβλημα, και το νερό βρύσης μυρίζει χλωρίνη και έχει πικρή γεύση. Είναι κάτι που επί ημέρες συζητείται, αναφέρεται σε σχόλια και σε πολλές επικοινωνίες, έχει τεθεί στη ΔΕΥΑ και βέβαια έχει ενταθεί επειδή αυτές τις ημέρες έχουν έρθει επισκέπτες που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα στον κεντρικό ιστό της πόλης και έχουν αναγκαστεί να τρέχουν στα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ για να πέρνουν εμφιαλωμένα. Που...στο Λουτράκι.
      Επίσης, έχω πάρει και εγώ και πολλοί τηλέφωνο στην εταιρεία ύδρευσης, αλλά σήμερα Θεοφανείων το πρόβλημα είναι πολύ έντονο, ειδικά το πρωί, και όχι μόνο στο σπίτι μου, αλλά σε πάρα πολλά σπίτια από τουλάχιστον 3 γειτονιές.
      Τέλος, μην με μπερδρεύεις με αυτούς που έκαναν ή κάνουν ότι κάνουν για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την ανικαντότητα τους, όπως -κατά την άποψη μου- έγινε τότε με την υπόθεση της καταγγελίας (βέβαια δεν κάλεσα και τους δημοσιογράφους...). Ούτε ήμουν εγώ αυτός που τα έχωνε και ξεσήκωνε το κόσμο και απειλούσε τους οικιστές, και αμέσως μετά ερχόταν να κόψει τη πίτα, να φωτογραφηθεί μαζί σας και να το παίζει καλός με τους οικιστές για τα ψηφαλάκια.

      Διαγραφή
  5. Φικε Γιωργο, μπορεις να μας βρεις και να αναρτησεις το δημοσιευμα και τους μισθολογικους πινακες με βαση τους οποιους ο κος Α. Μαστραντωνακης Δντης της ΔΕΥΑΛ-ΑΘ αμοιβεται με το μεγαλυτερο ετησιο μισθο δημοσιου και δημοτικου υπαλληλου στη χωρα?
    Κατα τα αλλα εχει το θρασος να στελνει χαρατσια Χριστουγεννιατικα, με τετοια οικονομικη κριση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 1.53
    Αγαπητέ φίλε, παρότι κατανοώ την αντίδραση σου, ως άνθρωπος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ως υψηλόβαθμο στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων, πιστεύω στην προσφορά και ζήτηση και πιστεύω στην εξειδίκευση και στην ανταμοιβή. Άρα το αν ο κος Μαστραντωνάκης αμοίβεται με μεγάλο ή όχι μισθό, αφορά αυτόν και αυτούς που έθεσαν τέτοιο μισθό για αυτή τη θέση. Πιο λογικό θα έβρισκα το γεγονός να τα "χώνει" κάποιος σε αυτόν που αποφάσισε για το ύψος των μισθών και για τους λόγους που το έκανε, παρά για το γεγονός ότι ένας ιδιωτικός υπάλληλος, και δη επιστήμων, αμοίβεται για την εργασία του.
    Άσε που εξ όσων γνωρίζω έχει υποστεί μείωση τουλάχιστον 40% από τότε που είχε δημοσιευτεί εκείνη η λίστα, που να ήταν αληθές ότι ήταν μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων.
    Τέλος, η εισήγηση μπορεί να είναι δική του, όπως ήταν από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΛΠ 2006 και εντεύθεν, η απόφαση για το χαράτσι ήταν πολιτική απόφαση από τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας, ήτοι τον Βαρελα και τα αιρετά μέλη που έχει βάλει ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σημείωση:
      που ναι (και όχι να) ήταν αληθές ότι ήταν μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΧΛΩΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
      Π.Γ

      Διαγραφή
    3. Κύριε Ανεπίκαιρε να πείτε στον κο Μεταξά ότι άλλο να καλείς τους δημοσιογράφους επειδή δεν υπήρχε σύνδεση από εκεί που έχει υποχρέωση η ΔΕΥΑΛΑΘ έως το σπίτι τους, που είναι και εκτός σχεδίου πόλης, άρα είναι δική τους υποχρέωση η διασύνδεση με το δίκτυο της πόλης, και άλλο το δίκτυο εντός του κέντρου της πόλης.
      Και εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε αντιμετωπίσει, και το έχουμε επισημάνει όχι μόνο τώρα αλλά και τους περασμένους μήνες στα γραφεία της εταιρείας ύδρευσης, αλλά και στο δημαρχείο, χωρίς όμως κάποια βελτίωση.
      Όντως μερικές φορές το μήνα υπάρχει αυτό το φαινόμενο, και ελπίζουμε να μην είναι καταστρεπτικό για την υγεία μας, γιατί μετά δεν θα υπάρχουν σπηλιές στα γεράνεια για να κρυφτούν.

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛΠ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΛΩΡΙΝΗ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΓΕ ΕΤΣΙ
    Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε ένα ποτήρι νερό για 2-3 ώρες και μετά δείτε το και μυρίστε το. Και μετά πείτε μου ότι είναι όλα μια χαρά. Και το λέω επώνυμα για να μη λένε ότι τα γράφουν διάφοροι και καλά που θέλουν το κακό της δημοτικής αρχής και άλλες τέτοιες.....
    Τάκης Ανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.