Η τσατσά είδε το μιζαδόρο και κοκκίνισε

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί κανείς τον τελευταίο καιρό ακούει για διαφθορά και σκάνδαλα στον πολιτικό και κοινωνικό ιστό!!! 
Πολιτικοί που αποδεικνύεται πως έκλεβαν το δημόσιο χρήμα.
Στρατιωτικοί που γέμιζαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Μιντιάρχες που έπαιρναν δάνεια απολύτως επισφαλή.
Επιχειρηματίες και άλλα πολλά οικονομικά σκάνδαλα.
Με δυο λόγια, άνθρωποι απ’ όλους τους χώρους που επηρέαζαν τις τύχες μας, είχαν βάλει, λίγο ή περισσότερο, το χέρι στο μέλι.
Λειτουργούσαν πέρα από το νόμο, χωρίς έλεγχο και λογοδοσία αφού δεν τους άγγιζε κανείς!!! Λεηλάτησαν την πολιτεία επί σειρά ετών από τον κρατικό κορβανά συντελώντας μάλιστα συνειδητά
στην σημερινή χρεοκοπία τους κράτους!!!
Δηλαδή στην δικιά μας εξαθλίωση!!!
Την ίδια ώρα μεγάλωναν οι στρατιές των απλήρωτων εργαζομένων και ανέργων  που βλέπουν να βγαίνουν τα σπίτια τους στο σφυρί ακούνε  ότι οι μίζες πετούσαν πάνω από τα κεφάλια τους και πέρναγαν κάτω από τη μύτη τους  !!!

Εντωμεταξύ οι δικαστικές έρευνες αναδεικνύουν σκάνδαλα. Πρόσωπα που άλλοτε δεν τα άγγιζε κανείς οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.  Στο ενδιάμεσο κάποιοι πρώην μεγαλοσχήμονες αγωνιούν και ετοιμάζουν τα σακίδια τους για Κορυδαλλό μεριά. Για να μην τους αδικούμε όμως πρέπει να παραδεχθούμε ότι μια και έχουν μάθει στην τάξη, κρατάνε και σειρά προτεραιότητας!!!

Ε ρε γλέντια.

Το μεταπολιτευτικό μας «θαύμα» στήθηκε σε σαθρά θεμέλια και ηττήθηκε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.