Σε τροχιά σύγκρουσης η κυβέρνηση με τους εξωγήινους !!!

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη για την προετοιμασία των θεμάτων της οικονομίας και της δημόσιας διοίκησης, στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης με την τρόικα, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλα τα μεγάλα κεφάλια της…κυβέρνησης , κυριολεκτικά και μεταφορικά , από τον υδροκέφαλο Χατζηδάκη μέχρι την διάνυα που ακούει στο όνομα Άδωνις.
Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ότι θα πρέπει να πειστεί η τρόικα ότι οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τις αρχικές
προβλέψεις τους και ότι τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν ταχύτερα του αναμενόμενου . Εδώ βέβαια δεν μπορεί να πειστεί ο ελληνικός λαός για το success story της κυβέρνησης , η τρόικα θα πειστεί που δεν τρώει κουτόχορτο ;
Η κυβέρνηση , μέσω στελεχών της , άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την τρόικα , καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών αμφισβητούν τα στοιχεία για το δημοσιονομικό και χρηματοδοτικό κενό. Μαθαίνοντας τα νέα , οι δανειστές έντρομοι αναρωτήθηκαν εάν τελικά έγιναν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα με νικητή τον Αλέξη Τσίπρα αλλά η κυβέρνηση τους καθησύχασε διαβεβαιώνοντας τους ότι κυβέρνηση στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ο Αντώνης Σαμαράς .
Παρόλαυτα η τρόικα σκέφτεται να ζητήσει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα για την τήρηση του μνημονίου όταν διαδεχθεί τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία και καταστρώνει σχέδια για να το πετύχει . Το επικρατέστερο σενάριο είναι να ντύσουν τον Νίκο Δένδια , ο οποίος είναι άσσος στις μεταμφιέσεις , κομμουνιστική γριούλα η οποία θα πλησιάσει τον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας του αυτόγραφο αποσπώντας  , με αυτό τον πανούργο τρόπο , την υπογραφή του στο μνημόνιο .
(Πρόωρες εκλογές είναι οι εκλογές πριν την ώρα τους . Οι βουλευτικές εκλογές μέσα στο 2014 δεν είναι πρόωρες , είναι αναγκαίες )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.