Είναι γεγονός η μεθόδευση του Κ. Λογοθέτη για τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ΑΕ;

Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες που διοχετεύθηκαν από τοπικά ιστολόγια και από πηγές που παρίσταντο στη χθεσινή εκδίκαση για το αίτημα πτώχευσης της Λουτράκι ΑΕ, που είχε καταθέσει η Αλέξανδρος Τεχνική, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτη, λίγο πριν ολοκληρώσει τη παρουσία του στην Ιάσονος, μεθοδεύει την μετατροπή της κοινοπραξίας σε ΑΕ, και το ξεπούλημα των δικαιωμάτων του δήμου και των δημοτών, έτσι όπως απορρέουν από το υφιστάμενο καταστατικό και την παρούσα νομική μορφή. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό ισχυρίσθηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι της δημοτικής επιχείρησης ως αιτιολογία για το αίτημα αναβολής της εκδίκασης του αιτήματος, αίτημα που έγινε δεκτό και από το δικαστήριο, αλλά και από την πλευρά του εργολάβου, ο οποίος προφανώς (;) είναι ενήμερος των εξελίξεων.
Συμπέρασμα; Εφόσον αυτό ευσταθεί και υλοποιηθεί, ο δήμαρχος που προέταξε τους....πολίτες
μπροστά, ο άνθρωπος που δεσμεύτηκε και υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξει μετατροπή της κοινοπραξίας, θεωρώντας εχθρούς του τόπου αυτούς που θα το προσπαθούσαν, ο Κώστας Λογοθέτης που ήθελε να πάρει όλους τους δημότες μια αγκαλιά και θα έδινε το 20% του μισθού του και των συνεργατών του για το ταμείο απόρων, όχι μόνο θα ψεύδεται (άλλωστε το έχει κάνει για πλείστα όσα άλλα θέματα), αλλά θα εξαπατά τους δημότες και τους κατοίκους αυτού του δήμου.
Σαν να μην φτάνει που ο εν λόγω κύριος και η δημοτική του αρχή, είναι ότι χειρότερο συνέβη στην σύγχρονη ιστορία του τόπου, σαν να μην φτάνει το μηδενικό έργο και το ισοπέδωμα των όποιων προσπαθειών των προηγούμενων αρχών σε επίπεδο ανάπτυξης, υποδομής και βιωτικού επιπέδου, έρχεται (;) και η στιγμή του ξεπουλήματος και της απεμπόλισης των δικαιωμάτων του τόπου, όπως αυτά περιγράφονται και προβλέπονται από το ισχύον καταστατικό.

Και το ακόμη χειρότερο στην χώρα των μνημονίων και των αυτοκαταστροφικών πολιτικά ελλήνων, είναι ότι ο εν λόγω κος Λογοθέτης και οι συν αυτώ, θεωρώντας ότι επιτέλεσαν θεάρεστο έργο (εν μέσω ανυπαρξίας, πολιτικής διαπλοκής, ψεμάτων και εξαπάτησης των προσδοκιών), θα κατέβουν και θα έχουν τα μούτρα να ζητήσουν και την ψήφο των δημοτών!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.