Αποκάλυψη: Η σύμπτωση της δεκαετίας. Η ιδιωτική κλινική που έδωσε το χρυσό χαρτί στον Κοντομηνά, είχε συνεργαστεί με το αμαρτωλό ίδρυμα, με τις υπογραφές των …υπόδικων!

Σ.Σ. Συμβαίνουν και στο Λουτράκι, μη νομίζετε....Η "γνωμάτευση" θύμισε την "γνωμάτευση" για σύμβουλο του τοπικού, από γιατρό ιδιώτη που μετέχει στη δημοτική αρχή, μια εβδομάδα μετά την έγγραφη καταγγελία στην αποκεντρωμένη διοίκηση για τον σύμβουλο από τον πρόεδρο του συμβουλίου!!!
"Απλά και γρήγορα" καθάρισαν…
Με τα χεράκια του κατηγορούμενου Ιωάννη Ρόρρη, στενού συνεργάτη του Κοντομηνά και του Γριβέα η σύμβαση συνεργασιας! (ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο κατηγορούμενος που οδηγεί την δικαιοσύνη στην Ελβετική εταιρεία του Παπανδρέου!)
Από κοντά και ο Κλέων Παπαδόπουλος, βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο…
Τι και αν ο δικαστής που μειοψήφισε συντασσόμενος με την άποψη της Πόπης Παπανδρέου έγραφε ξεκάθαρα στην έκθεση του ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτό χαρτί από ιδιωτικό (!!) θεραπευτήριο, όταν μάλιστα η ημερομηνία εισαγωγής ήταν η ίδια με την ημερομηνία του
εντάλματος σύλληψης (!!!)
Διαβάστε την αποκάλυψη:
postcredit ιατρικοΟι άλλοι δύο δικαστές περιέργως την δέχθηκαν. Ίσως να την δεχόντουσαν και αν ήταν από τον σαμάνο της γειτονιάς, δικαίωμα τους. Εμείς όμως οφείλουμε να θέσουμε υπ’ οψιν τους ότι το συγκεκριμένο θεραπευτήριο που συμπτωματικά νοσηλεύθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, συμπτωματικά την ημερομηνία εκδόσεως του εντάλματος, συμπτωματικά (πάντα) είχε στενή συνεργασία τόσο με την αμαρτωλή Postcredit όπως και με τους κατηγορουμένους Ιωάννη Ρόρρη και Κλέωνα Παπαδόπουλο.
Τα στοιχεία παρατίθενται, όχι βέβαια για τον νυν υπουργό δικαιοσύνης. Που να τα βάλει ο άνθρωπος με κοτζαμ’ Κοντομηνά. Παρατίθενται έτσι για να συνοδέψουν το όνομα της Πόπης Παπανδρέου στην ιστορία, που θα την γράψει με χρυσά γράμματα ως οφείλει σε μία Ελληνίδα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ίσως και το χαρτί της μαμμής να γινόταν αποδεκτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.