ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 1996, οι Γερμανοί δανείζουν νύχτα τον Σημίτη και αυτός πάει σε εκλογές…

Το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το Ολυμπία και το L1, εκτός από άλλη μία απόδειξη του απεχθούς και επονείδιστου χρέους, αποκαλύπτει και μία βρώμικη πτυχή της πιο σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης. Την πρώτη εκλογική νίκη Σημίτη τον Σεπέμβρη του 1996.
Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Δεν υπάρχει πλέον ούτε όρεξη για να κρατούμε αποστάσεις και να επικαλούμαστε τον παράγοντα σύμπτωση.
18 Οκτωβρίου του 2012, ο Στουρνάρας στενός συνεργάτης του Σημιτη, πληρώνει άλλο ένα ομόλογο φάντασμα. (Πιέστε στην εικονα για μεγέθυνση). 
Σαν αυτό που αποκαλύψαμε εδώ: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα. που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η σκανδαλώδης σύμβαση της Siemens και οι μίζες υπουργών της συμμορίας Σημίτη.
Αυτό το ομόλογο όμως έχει μία ιδιαιτερότητα. Ήλθε αμέσως μετά την θεία επιφοίτηση για προωρες
εκλογές, ενώ ο Σημίτης θεωρητικα βρισκόταν σε διακοπές. Λιγες ημέρες μετά προκηρύσσει εκλογές τις οποίες κερδίζει, αφού οι νταβατζήδες των ΜΜ”Ε’ μυστηριωδώς είχαν εγκαταλείψει τον Έβερτ και αποθέωναν τον πρωθυπουργό των Ιμίων. Τώρα ξέρετε γιατί.
Το ιστορικό: Στα τέλη Ιουλίου, ο Κώστας Σημίτης αφήνει τους πάντες σύξυλους και εξαφανίζεται για “διακοπές” στην Σίφνο. Αρχές Αυγούστου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τσουκάτος ανακοινώνει πως μίλησε με τον πρωθυπουργό και θα ύπάρξει έκτακτη σύγκλιση του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ. 22 Αυγούστου γίνεται η συνεδρίαση όπου ανακοινώνει την απόφαση του για τις πρόωρες εκλογές. Ακολουθεί πανζουρλισμος, με τα στελέχη να μην κρύβουν την δυσφορία τους, θεωρώντας την απόφαση “παρανοϊκή”. Πως ήταν δυνατόν μετά τα Ίμια και την σφαγή Ισαάκ – Σολωμού στην Κύπρο, αυτός ο ανθρωπάκος να έχει τέτοιο θράσος και τέτοια σιγουριά.
Χαρακτηριστική η δήλωση του Παγκάλου: “Εάν χάσουμε τις εκλογές, θα πρέπει να κρεμάσουμε τον Τσουκάτο στο Σύνταγμα”!!!
Πως ένα ομόλογο ξαναγράφει την ιστορία
Σήμερα λοιπόν, μαθαίνουμε για ένα ακόμα σκοτεινό ομόλογο που υπέγραψε η συμμορία Σημίτη. Πότε το υπέγραψε; Αμέσως μετά την εκλογική του νίκη, με τον διορισμό της νέας κυβέρνησης. Υπουργός Οικονομικών: Γιάννος Παπαντωνιου. Υπουργός Άμυνας: Άκης Τσοχατζόπουλος.
deutsche bank ομολογο Σημιτης ιουλιος 1996 detailsΤην ημέρα που εκδόθηκε το ομόλογο (8 Νοεμβρίου 1996), οι τρείς κορυφαίοι πολιτικοί είχαν σύσκεψη για τον προϋπολογισμό της Εθνικής Άμυνας. Ο κύριος Στουρνάρας κουβαλούσε την τσάντα του μέντορα του κυρίου Παπαντωνίου. Σήμερα εγγυάται την τήρηση και την απόκρυψη αυτών των συμφωνιών.
Αυτό το ομόλογο λήγει το 2016. Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά την “χρυσή πενταετία”. Αυτό το χρέος άφησαν σ’ εμάς και στα παιδιά μας.
Η σιγουριά του Σημιτη στην προκήρυξη των εκλογών, συνδέεται άμεσα με την “ενίσχυση” που είχε από την μαμά πατρίδα του, ενίσχυση που πήρε σάρκα και οστά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επίορκων με τέτοια, κρυφά ομόλογα.
Ποιούς είδε ο Σημίτης στην Σίφνο; Ποιούς εκδότες; Ισως κάποτε ο Σταύρος Ψυχάρης γράψει ένα βιβλίο όπου θα εξηγεί πως μέσα σε μία νύχτα εγκατέλειψε τον Έβερτ. Μία ζεστή νύχτα του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.