Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Βερολίνο, αρχές Δεκέμβρη.
Οι 10 ΄Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματίες-νταβατζήδες των ΜΜΕ έχουν κλείσει πανάκριβες σουίτες κεντρικών ξενοδοχείων της γερμανικής πρωτεύουσας.
Μάλιστα ο ένας από τους 10 κουβαλούσε μαζί του δύο προσωπικούς γιατρούς, ενώ ένας από την παρέα των νταβατζήδων είχε φέρει και τον προσωπικό του ψυχαναλυτή, ο οποίος τον βοηθάει να αντιμετωπίζει τις πολύ συχνές κρίσεις πανικού.
Οι Έλληνες νταβατζήδες των ΜΜΕ είχαν ραντεβού με παράγοντες-συμβούλους του Bόλφαγκ Σόιμπλε.
Το θέμα της τριήμερης συνάντησης δεν ήταν άλλο παρά το ντιλάρισμα με τους δανειστές που θα εξασφάλιζε ασυλία στους δικούς μας και θα υπόσχονταν ακόμη περισσότερα "πηδήματα" για
τα κορόιδα, τους Έλληνες πολίτες.
Ο πιο γηραιός από τους Έλληνες νταβατζήδες, που ο Σόιμπλε συνήθιζε να αποκαλεί ολιγάρχες, πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον επικεφαλής του γραφείου του Σόιμπλε του είπε πάνω κάτω τα εξής:
-Mετά από 3 χρόνια παρουσίας της Τρόικας στην Ελλάδα, όπως έχετε αντιληφθεί εσείς οι Γερμανοί δεν μπορείτε να έχετε καμιά επιρροή εάν δεν τα βρείτε μαζί μας. Εμείς είμαστε τα πραγματικά αφεντικά στην Ελλάδα, με μας κάνετε δεκαετίες τώρα τις δουλειές και μαζί μοιραζόμαστε τις μίζες που πληρώνει ο μαλάκας ο ελληνικός λαός, τον οποίο εμείς με τα κανάλια μας, τις εφημερίδες μας, τα ραδιόφωνά μας, τα περιοδικά, τις ξανθές και μελαχρινές βίζιτες, τις αδελφούλες και διάφορα άλλα ξέκωλα φροντίζουμε να τον κρατάμε σε καταστολή.
Ο Έλληνας είναι ανατολίτης, κακομούτσουνος, τεμπέλης και αναζητά διαρκώς "πατερούληδες".
Τον έχουμε εκπαιδεύσει σαν τον Σκύλο του Παυλώφ να αντιδρά σύμφωνα με τις επιταγές μας. Εμείς κυβερνάμε την Ελλάδα από το 1974 ως σήμερα. Είμαστε και οι 10 ένας κι ένας.
Πρώην πράκτορες, νυν εκβιαστές, πάσης φύσεως χαφιέδες, δουλειές να γίνονται. Για τα λεφτά πουλάμε και την μάνα μας, δεν θα πουλήσουμε την πατρίδα μας;
Όταν έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ βρεθήκαμε καβάλα στο άλογο. Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ καθάρισε τα επιχειρηματικά τζάκια της δεξιάς και εμείς πήραμε το παιγνίδι πάνω μας.
Κατασκευαστικά έργα, εξοπλιστικά προγράμματα, λογισμικό δημοσίων οργανισμών, προμήθειες νοσοκομείων αλλά και πάσης φύσεως προμήθειες, ήταν δική μας υπόθεση. Με τα καρτέλ που έχουμε δημιουργήσει στη χώρα ελέγχουμε ασφυκτικά την οικονομία της.
Συμπέρασμα όποιοι (Αμερικανοί, Ρώσοι, Γάλλοι, Ισραηλινοί, εσείς οι Γερμανοί και πάει λέγοντας) θέλουν να κάνουν δουλειές με την Ελλάδα πρέπει να ντιλάρουν μαζί μας. Εμείς έχουμε στο τσεπάκι όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εμείς είμαστε το κράτος.
Οπότε, πρέπει να το πάρετε χαμπάρι, ότι δύσκολα θα μας βγάλετε από τη μέση. Σας πληροφορούμε επίσης ότι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να στήσουμε την τρομοκρατική οργάνωση «Ασήκωτοι Τροτσκιστές Επαναστάτες» και να χτυπάμε γερμανικούς, αμερικανικούς, γαλλικούς στόχους.
Δεν θα τολμάει να πατήσει Γερμανός στην Αθήνα.
Θα αναγκασθείτε να μας γυρίσετε στη δραχμή, θα μας δώσετε κι άλλα τόσα δις για να μην σας πάρουμε στο λαιμό μας και στο τέλος, εμείς θα κάνουμε τα δις ευρώ που έχουμε στο εξωτερικό πολλά τρις δραχμές, και πάλι θα γαμούμε και θα δέρνουμε. Ο μαλάκας ο Έλληνας να είναι καλά, ο ανατολίτης, ο τουρκόσπορος, ο άσκεφτος, ο ανεγκέφαλος, ο αούα...»
Με το στόμα ανοιχτό ο διευθυντής του γραφείου του Σόιμπλε άκουγε των επικεφαλής των Ελλήνων νταβατζήδων να του λέει τα πράγματα με το ονομά τους για να καταλήξει:
-Aν τα βρείτε μαζί μας δεν έχετε να φοβάστε κανέναν ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς έχουμε ντιλάρει και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τους κρατάμε όλους στο χέρι. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι τσουτσέκια μας. Τους λαδώνουμε από τότε που γεννήθηκαν ενώ και στην Δικαιοσύνη έχουμε στήσει τις παράγγες μας. Πάρτε το χαμπάρι: H Eλλάδα είναι Κολομβία των Βαλκανίων στην οποία κατοικούν κακομούτσουνοι ανατολίτες που νομίζουν ότι είναι φινετσάτοι Ιταλοί. Τον λαό και τους πολιτικούς, τους έχουμε για τα αρχίδια μας. Οπότε η Τρόικα θα πρέπει να ντιλάρει μαζί μας κι εμείς θα βάλουμε επικοινωνιακή πλάτη να περάσετε όλα τα χαράτσια, τις περικοπές και τα γαμήσια στον μαλάκα, τον γραφικό λαό, ο οποίος αρνείται να σκεφθεί γιατί έχει μάθει να περιμένει τα πάντα από τους κατά καιρούς «πατερούληδες» του Έθνους. Σας μιλάμε για πολύ μαλάκα λαό...»
Μετά από το ραντεβού του Βερολίνου οι εγχώριοι νταβατζήδες πιστοποιήθηκαν επίσημα και από την Τρόικα. Οπότε στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Το διεφθαρμένο κράτος με τους διορισμένους κομματικούς στρατούς και οι νταβατζήδες θα κερδάνε. Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν...