Κοίτα ποιος μιλάει...

Οι δημοσιογράφοι του Mega είναι έξαλλοι σήμερα με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη που πλαστογράφησε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και πέρασε στην παρανομία.
Εδώ, όμως, υπάρχει κάτι περίεργο:
Γιατί οι δημοσιογράφοι του Mega ενοχλούνται και παθαίνουν υστερία με τις πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας του Μιχάλη Λιάπη, αφού εργάζονται σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που έκανε κατάληψη στις δημόσιες συχνότητες το 1990 και λειτουργούσε 23 χρόνια χωρίς νόμιμη άδεια;
Πλαστές πινακίδες αυτοκινήτου, παράνομη λειτουργία τηλεοπτικού καναλιού για δεκαετίες. Το
δεύτερο «αδίκημα» μου φαίνεται κάπως πιο σοβαρό.
Αλήθεια, δεν είδα κάποιον τηλεδημοσιογράφο να σχολιάζει το γεγονός ότι η κυβέρνηση χάρισε τον περασμένο Οκτώβριο τις άδειες ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος στους καναλάρχες, ενώ δεν άκουσα κάποιον τηλεδημοσιογράφο να σχολιάζει την πέμπτη αναβολή του ειδικού φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που προβλεπόταν από το πρώτο Μνημόνιο.
(Δεν γράφω συμπέρασμα. Εγώ τη συνέχεια την ξέρω.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.