Των οικιών ημών υπερχρεωμένων ημείς… την κάτσαμε τη βάρκα !!!

Θα το παλέψουμε, αδέλφια, μη λυγάτε, μη γέρνετε! Μόνο τα υποβρύχια γέρνουν σε τούτο τον τόπο…
Αδέλφια μου αλήτες πουλιά, τι τα θέλετε τα σπίτια; Τα σπίτια είναι βάσανο και πόνος; Κάθε τούβλο και χαράτσι, κάθε σοβάς και φόρος!
Αφού δεν προνοήσατε να…
αγοράσετε μια βάρκα για να μένετε ή έστω ένα υποβρύχιο, που κανείς δεν θα σας ζητούσε να δώσετε λογαριασμό γι’ αυτό (βλ. Μπένι), χάσατε…
Τώρα εσείς, περήφανοι που κάνετε θυσίες για το καλό της πατρίδας, αφήστε και τα σπίτια σας να τα πάρει η τράπεζα, να πάνει στο καλό!
Μια ζωή στην κόντρα και τις απαιτήσεις, τι καταφέρατε;
Πάρτε για παράδειγμα τη σημερινή ημέρα… Σαν σήμερα συνήλθε η Α΄ Εθνοσυνέλευση (της
Επιδαύρου) και εγένετο Σύνταγμα που προέβλεπε της… Παναγιάς τα μάτια: Τη διάκριση των εξουσιών, την ανεξιθρησκεία, την τυπική ισονομία, την κατοχύρωση των ατομικών, πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, την εισαγωγή καθολικού συστήματος αντιπροσώπευσης και βεβαίως την κατάργηση των όποιων τοπικών – ταξικών προνομίων.
Λυσσάξατε με τα συντάγματα και τους νόμους… Μέχρι και τον υψηλότατο Όθωνα βάλατε σε συνταγματικές περιπέτειες…
(Και παραφράζοντας ολίγον Χριστιανόπουλο: Καημένε Μακρυγιάννη να ‘ξερες γιατί το τζάκισες το χέρι σου, το τζάκισες για να χορεύει ο Τόμσεν τα καλόπαιδα…)
____________
Και προς τι όλα αυτά, παρακαλώ;
Για να δυσκολεύετε την τρόικα, τον Στουρνάρα, τον συνταγματολόγο (!) Μπένι και τον νομομαθή Παυλόπουλο… Να τους αναγκάζετε να νομοθετούν αντισυνταγματικώς και να πολιτεύονται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Ντροπή σας! Βάζετε σε περιπέτειες και σκοτούρες κοτζάμ πολιτικούς άνδρες!
Για το καλό σας γίνοντα όλα, βρε κουτά… Για το δικό σας και της πατρίδας ας πάει και το… παλιόσπιτο!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.