Εμείς δανείζουμε τις τράπεζες και αυτές, όλες μαζί, δανείζουν τον Μπόμπολα! Νέο δάνειο 397,5 εκατ. ευρώ από 5 τράπεζες.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σύναψη ομολογιακών δανείων ύψους 397,5 εκατ. ευρώ!
Στη σύναψη μακροπρόθεσμων, κοινοπρακτικών, ομολογιακών δανείων, συνολικού ποσού 397,5 εκατ. ευρώ, για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων, στην πλειοψηφία τους βραχυπρόθεσμων, δανείων, προχώρησαν η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ και η ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις ΑΕ (100% θυγατρική), μειώνοντας έτσι σημαντικά τον αντιλαμβανόμενο κίνδυνο ρευστότητας του ομίλου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ προχώρησε στη σύναψη κοινού,
έγχαρτου, ομολογιακού δανείου, διάρκειας έως την 05/01/2023, ύψους 227.500.000,00 ευρώ, υπό την εγγύηση της θυγατρικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις ΑΕ, με τις τράπεζες Alpha Τράπεζα ΑΕ, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ, Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος A.Τ.E. με εκπρόσωπο των ομολογιούχων την Alpha Τράπεζα ΑΕ.
Η ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις ΑΕ προχώρησε στη σύναψη κοινού, έγχαρτου, ομολογιακού δανείου, διάρκειας έως την 05/01/2023, ύψους 170.000.000 ευρώ, υπό την εγγύηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, με τις τράπεζες Alpha Τράπεζα ΑΕ, Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Α.Τ.Ε., και Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ με εκπρόσωπο των μολογιούχων την Alpha Τράπεζα ΑΕ.
Οι εκταμιεύσεις των ως άνω δανείων αναμένεται να υλοποιηθούν στο άμεσο προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.