ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο φως το χαρτί που έκρυβε η ΕΛ.ΣΤΑΤ. ΙΣΟΒΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

…ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!
Μετά και το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει η εφημερίδα “Ελλάδα” είναι πλέον ξεκάθαρο ποιοί και γιατί έριξαν την Ελλάδα στα καταστροφικά δεσμά του μνημονίου.
Η συμμμορια Παπανδρέου διόγκωσε πρακτικά το έλλειμα το τελευταίο τρίμηνο διακυβέρνησης και ο υπόδικος Γεωργίου το εκτόξευσε ώστε να καταφέρει να το καταστήσει το μεγαλύτερο
στην Ευρώπη.
Όλα αυτά έγινα με έναν και μοναδικό σκοπό: Το
χρήμα. Τοκογλύφοι σχετιζόμενοι με την συμμορία θησαύρισαν από την Ελληνική κατάρρευση. Η Γερμανία έβγαλε δεκάδες δις στις πλάτες της Ελλάδας, Vulture Funds σχετιζόμενα με το περιβάλλον Παπανδρέου πενταπλασιασαν τα κεφάλαια τους “στα σίγουρα”. Τα καθάρματα των CDS έκαναν τζίρο 80 δις Ευρώ την ώρα που τίμιοι επενδυτές έβλεπαν τις οικονομίες μιας ζωής να εξαφανίζονται κάτω από τα αδηφάγα σαγόνια της συμμορίας.
Δεν υπάρχει συγχώρεση, υπάρχει μόνο μία ποινή για την έσχατη προδοσία: ΙΣΟΒΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.