Όλη η αρρώστια και η παθογένεια της αμερικανικής κοινωνίας συμπυκνωμένες σε ένα βίντεο

Την καταναλωτική μανία των Αμερικανών, η οποία αγγίζει και ξεπερνάει τα όρια του παραλογισμού και της παθολογίας καταγράφει βίντεο, το οποίο «ανέβηκε» προχθες, Πέμπτη, στο YouTube. 
Δείχνει έναν όχλο στην κυριολεξία να χτυπιέται και να ποδοπατείται μέσα σε έναν ορυμαγδό κραυγών μπροστά σε ένα ράφι Flat-screen τηλεοράσεων σε κατάστημα της Wal-Mart της Βόρειας Καρολίνας. Αιτία; Η περίφημη περίοδος εκπτώσεων γνωστή στις ΗΠΑ ως
«Black Friday».
Στο βίντεο διακρίνονται περί τα 50 άτομα να σπρώχνονται και να απωθούν ο ένας τον άλλο, ενώ κάποιοι καταλήγουν πεσμένοι στο πάτωμα.
Στο κατάστημα έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες στέκονταν σε μια γωνιά χωρίς να επέμβουν.
Τη κατάσταση διευθέτησε εργαζόμενος στο κατάστημα, ο οποίος προηγουμένως είχε πετάξει έξω τον πελάτη που τράβηξε το επίμαχο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.