Χαράτσι λογαριασμών ΔΕΥΑ Λουτρακίου. Έξαλλοι οι ιδιοκτήτες και οι δημότες με τους ανίκανους ταγούς της πόλης.

Τα τέλη αποχέτευσης τα έχουν αποφασίσει από το 2006.
Το 2013, μέσα στα Χριστούγεννα, η διοίκηση της ΔΕΥΑ Λουτρακίου με ένα πρόεδρο απεγνωσμένο να κερδίσει την προσοχή του κόσμου, και η δημοτική αρχή με ένα δήμαρχο που είναι τόσο αποτυχημένος που δεν κατάφερε να εκλέξει δικό του προτεινόμενο πρόεδρο, αποφάσισαν εν μέσω κρίσης, εν μέσω φορολογικής καταιγίδας, εν μέσω αύξησης των φόρων που επιβαρύνουν τα ακίνητα κατά 800%, να ενεργοποιήσουν το χαράτσι / τέλος αποχέτευσης, ύψους 1.5 ευρώ ανά τ.μ.
Και οι δύο, πρόεδρος και δήμαρχος, όντας ανίκανοι να χρηματοδοτήσουν μέσω περιφερειακών αναπτυξιακών έργων τα έργα για την αποχέτευση, όντας ανίκανοι να κατανοήσουν την πραγματικότητα, παίζοντας πολιτικά και μικροπολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων και παιχνίδια εξουσίας
και δύναμης στη πλάτη των πολιτών, εντελώς αυθαίρετα και άκαιρα, επιβαρύνουν τους δημότες και τους ιδιοκτήτες ακόμη περισσότερο.
Οι κοινωνικά αδύνατοι που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και δεν έχουν να ζεσταθούν, είναι έξαλλοι με την απόφαση του jeepάτου προέδρου Π. Βαρελά.
Οι κοινωνικά ευαίσθητοι που παραμυθιάστηκαν από τον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη και ακόμη περιμένουν το ταμείο κοινωνικής συνοχής με το 20% της αντιμισθίας, είναι έξαλλοι με την αναισθησία και της δημοτικής αρχής, και του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ.
Οι ιδιοκτήτες, που τα τελευταία χρόνια ψάχνουν απεγνωσμένα ενοικιαστές για να μπορέσουν να καλύψουν έστω τα χαράτσια που τους επιβάλλονται, είναι έξαλλοι με τις αυθαίρετες, άκαιρες και απαράδεκτες πρακτικές αιρετών τόσο μικρών που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
Οι δε παραθεριστές, ψάχνουν με απόγνωση και αγωνία να πουλήσουν έστω και στο 25% της αξίας τα σπίτια που με κόπο πήραν οι γονείς και οι παπούδες του, αφού -όπως αναφέρουν- έτσι που το κατάντησαν το Λουτράκι οι ανίκανοι ταγοί τους όπως ο Κ. Λογοθέτης, ο Π. Βαρελάς και οι όμοιοι τους, ας το φάνε μόνοι τους.

Μα τόσο άτυχος αυτός ο ευλογημένος τόπος; Που πάνε και τους βρίσκουν όλους αυτούς τους εγωπαθείς ανίκανους για να διαχειριστούν ένα τόσο ευλογημένο τόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.