Λουτράκι Χριστούγεννα 2013. Που είναι η Νεραϊδοχώρα οέο;

Πέρυσι παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο και τους υπόλοιπους της μειοψηφικής δημοτικής αρχής, ως το μέγα έργο τους. 
Παρεμπιπτόντως, πιθανόν να είχαν δίκιο, αφού άλλωστε δεν έχει να επιδείξει και κάποιο άλλο έργο ο Κ. Λογοθέτης. 
Πέρυσι, ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωνε πως η Νεραϊδοχώρα πρόσφερε κοινωνικό έργο, προσπαθώντας να δημιουργήσει τεχνητό αλτσχάϊμερ στην κοινωνία που ακόμη περιμένει το 20% της αντιμισθίας του δημάρχου, των αντιδημάρχων και των προέδρων των νομικών προσώπων, για το κοινωνικό ταμείο και την βοήθεια στο φιλόπτωχο.
Και μετά δήλωνε ότι η Νεραϊδοχώρα ήρθε για να μείνει. Για
αυτό άλλωστε έγιναν επεμβάσεις και έργα με έξοδα του δήμου. 
Λόγια, φούμαρα, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, σαν αυτά που επί 3 έτη ο Κ. Λογοθέτης μας έχει συνηθίσει να ξεστομίζει, εξαπατώντας δημότες, κατοίκους και συνεργάτες.
Άσε που έκοβαν και το ψωμάκι των αιτούντων για εποχιακές άδειες λειτουργίας ψυχαγωγικών μέσων, επειδή θα γινόντουσα δήθεν έργα αποκατάστασης του λιμένα, ή χάνονταν οι άδειες ή οτιδήποτε άλλο για να μην στεναχωρηθούν οι νεράϊδες της νεραϊδοχώρας. 
Προφανώς φέτος η Νεραϊδοχώρα περίμενε τον προαστιακό που έταξε ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης, και έχει μείνει λίγο πίσω, άρα θα καθυστερήσει. Κάποιοι άλλοι κακεντρεχείς λένε ότι δεν τα βρήκαν.

Φτου ρε γκίνια.
Ένα έργο έκανε η δημοτική αρχή, και αυτό ήταν έργο τρίτων που δεν ξαναήλθαν.
Άλλωστε με τους...τρίτους έχει καλομάθει η πολιτικά διαπλεκόμενη αρχή ενός δημάρχου που παίρνει μαύρα λεφτά από τους προσωπικούς λογαριασμούς επιχειρηματιών ή ζητάει λεφτά από άλλους, και δεν δίνει κανένα λογαριασμό....

Άντε και του χρόνου (σπίτι σας....και ακόμη παραπέρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.