Δείτε τη συνέντευξη Ρεμαντά για τις εξελίξεις στο Καζίνο Λουτρακίου (βίντεο)

Σε συνέντευξη Ρεμαντά εξελίχθηκε τελικά το debate το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες (10/12) στο  Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου με πρωτοβουλία ορισμένων εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.
Στην εκδήλωση στο Πνευματικό παραβρέθηκαν δημότες, φορείς, εκπρόσωποι ΜΜΕ, ενώ απουσίαζε η εκπροσώπηση του δήμου, με εξαίρεση τον πρώην δήμαρχο Παύλο Παύλου και τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακκαβά, οι οποίοι προφανώς ούτε μήνυμα ήθελαν να περάσουν με την απουσία τους, ούτε είχαν κάτι να φοβηθούν ή να κρύψουν, ούτε παίρνουν αποφάσεις ερήμην των δημοτών και της κοινής γνώμης.
Άψογος ο συντονισμός  της συζήτησης από τον κύριο Αντώνη Κουκουλά. Χωρίς διάθεση ρήξης οι περισσότερες ερωτήσεις από το πάνελ των διοργανωτών-δημοσιογράφων προς τον διαχειριστή της κοινοπραξίας κύριο Ρεμαντά...Δείτε τα βίντεο
από το perahora.gr
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.