Η προξενήτρα…(κάνω ότι μπορώ η ρουφιάνα)

Από τότε που ο μέγιστος και “άσχετος” με τη πολιτική ΓΑΠ μας έβαλε στο μνημόνιο για να νοικοκυρευθούμε, σχεδόν κάθε έξη μήνες βρισκόμασταν σε μία κρίσιμη στροφή, καμπή, στιγμή για το μέλλον του τόπου. Όσο πέρναγε ο χρόνος, το…«σχεδόν κάθε έξη μήνες» όλο και λιγοστεύει ως χρονικό διάστημα φτάνοντας στο τώρα, που η κα Μπακογιάνη (αλήθεια, πολιτικά γιατί υπάρχει;) μας είπε :
by…
«Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αναλάβει μια πολιτική πρωτοβουλία καλώντας τη ΔΗΜΑΡ σε μία συζήτηση μιας νέας προγραμματικής
συμφωνίας…. Είμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μια δύσκολη στιγμή, σε μια διπλά δύσκολη –θα έλεγα….» κλπ κλπ.
Συμπέρασμα, το Ελληνικό «ζευγάρι» δε τη πολύ βρίσκει μεταξύ του και θέλει και ένα τρίτο πρόσωπο για να περνάει καλύτερα, μάλλον. Όσο για το τρίτο πρόσωπο, είναι μια ευκαιρία να βγει από την αφάνεια και την απόρριψη που έχει δεχθεί ή θα δεχόταν στο μέλλον. Οι της ΔΗΜΑΡ κάνουν όμως ναζάκια και λένε «ζε σέλω, δε τσέρω, να το σκεφτώ λιγουλάκι, μήπως είναι νωρίς; εγώ είμαι μια αγαθή κοπελίτσα» κλπ.
Επιδιώκουν λοιπόν να είναι περισσότεροι για να τους σκοτίζουν λιγότεροι. Πιστεύουν επίσης, ότι έτσι θα μπορούν να “ασελγούν” στην Ελλάδα, με περισσότερη άνεση και ασφάλεια.
Εδώ έχουμε τόσο άρρωστους “βιαστές”, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι στο τέλος, θα μας αρέσει κιόλας.
Φυσικά δεν είναι μόνο η Ντορίτα που θέλει πάλι γάμους και χαρές, είναι νενικά από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
Αν τελικά θα έχουμε γάμο, είναι άγνωστο, αλλά οι επικρεβάτιες “ασκήσεις” θα γίνουν πιο εντατικές και πιο βαρβάτες, να μη χάσουμε την ελαστικότητά μας, να πέσουν και τα κιλά, να μειωθεί και η κυτταρίτιδα!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.