Κάντο όπως η χούντα

Την πρόθεση τους να εκπέμψουν ραδιοφωνική εκπομπή από το Πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη εξέφρασαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ .Από την άλλη , την πρόθεση του να εισβάλουν αστυνομικές δυνάμεις στο Πολυτεχνείο, σε περίπτωση που εκπέμψει από εκεί η ΕΡΤ εξέφρασε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκος Δένδιας . Τις τελευταίες μέρες έχει χάσει τον ύπνο του προσπαθώντας να…καταστρώσει το ιδανικό σχέδιο επέμβασης στο Πολυτεχνείο .
Αναπόφευκτα η επιχείρηση θα συγκριθεί με την προηγούμενη μεγαλοπρεπή επέμβαση στο Πολυτεχνείο η οποία είχε Λοκατζίδες , τανκς , εντυπωσιακή έφοδο με γκρέμισμα της πύλης , ακόμα και νεκρούς .
Από την μία ο Δένδιας , λόγω οικονομικής κρίσης , δύσκολα  θα εξασφαλίσει τανκς εκτός αν
προσφέρει ο Βαρδινογιάννης τα καύσιμα ως χορηγός της χούντας . Από την άλλη , ακόμα και τανκς να εξασφαλίσει , θα πρέπει να προσέξει να μην ξεπατικώσει το σχέδιο των Παπαδόπουλο και ΣΙΑ και του κάνουν μήνυση για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων , αλλά θα πρέπει να καινοτομήσει . Σκέψεις υπάρχουν αυτή τη φορά να μη ρίξουν την πύλη με το τανκ αλλά με ρίψη οβίδας .
Γιαυτό τον λόγω τις τελευταίες μέρες κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που έχει επιφορτιστεί με την επέμβαση στο Πολυτεχνείο , μελετά συνεχώς , με κάθε λεπτομέρεια , το βίντεο του ’73 .
Αρκετοί υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ. έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του Νίκου Δένδια ως απλοί στρατιώτες ώστε να ζήσουν ένδοξες στιγμές που δεν κατάφεραν στο παρελθόν . Ανάμεσα τους ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης ενώ πολύ σοβαρά σκέφτονται την επανένταξη τους στην Ν.Δ. παλιές ακροδεξιές δόξες όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Πάνος Καμένος μόνο και μόνο για την αναβίωση .
Μη γίνει μόνο καμιά στραβή και πέσει η χούντα έπειτα από καμιά επέμβαση στο Πολυτεχνείο και μας μπαστακωθούν για άλλα σαράντα χρόνια οι νέοι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου. Νέο ΠΑΣΟΚ δεν αντέχω …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.