Δηλητηρίασαν τον Αραφάτ με πολώνιο – Σχεδόν βέβαιοι οι Ελβετοί επιστήμονες Πηγή: Δηλητηρίασαν τον Αραφάτ με πολώνιο – Σχεδόν βέβαιοι οι Ελβετοί επιστήμονες

Στο συμπέρασμα πως ο Γιασέρ Αραφάτ δηλητηριάστηκε καταλήγουν σχεδόν με βεβαιότητα Ελβετοί επιστήμονες.
Οπως διαπίστωσαν, στα οστά του ιστορικού ηγέτη των Παλαιστινίων υπήρχε 18 φορές πάνω από τα κανονικά επίπεδα η ραδιενεργή ουσία πολώνιο.
Σύμφωνα με το Al Jazeera, το οποίο αποκάλυψε
το πόρισμα των 108 σελίδων του τμήματος Νομικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης, τα αφύσικα υψηλά ποσοστά της ουσίας εντοπίστηκαν στα οστά του Αραφάτ. Κάτι που τους κάνει να είναι πεπεισμένοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό- άνω του 83%- πως ο ηγέτης δηλητηριάστηκε στο αρχηγείο του, όπου ήταν αποκλεισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον ισραηλινό στρατό.
Η ομάδα των επιστημόνων εξέτασε τη σορό του Αραφάτ μετά την εκταφή που έγινε πέρυσι το Νοέμβριο. «Βρήκαμε το όπλο που προκάλεσε τον θάνατο του. Το μόνο που δεν ξέρουμε τώρα είναι ποιος κρατούσε το όπλο», δήλωσε ένας Βρετανός ειδικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.