«Διάπλασις των Παίδων»: Η θρυλικη εκδση αναβιώνει στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

Η «κυριακάτικη δημοκρατία», παρουσιάζει έναν θησαυρό του Νεοελληνικού Πολιτισμού.
Από την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, θα συνοδεύεται από μια πολύτιμη και πολυτελή έκδοση: Έναν σκληρόδετο τόμο με τεύχη από το πρωτοπόρο παιδικό περιοδικό «Η Διάπλασις των Παίδων»!
Πρόκειται για το έντυπο που συνέβαλε ουσιαστικα  στην διαπαιδαγώγηση, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία της νέας γενιάς των τελών του 19ου και του μεγαλύτερου μέρους του 20ού αιώνα.
Ανοιξε τον δρόμο στον χώρο των παιδικών περιοδικών, διαμόρφωσε τη μέθοδο  επιλογής και 
παράθεσης της…
ύλης τους και λάμπρυνε τα ελληνικά γράμματα με αληθινά κομψοτεχνήματα, τα οποία ακόμα και σήμερα θεωρούνται αξεπέραστα. Η εκδοση , στην οποία άφησε εποχή ο σπουδαίος λογοτέχνης Γρηγόριος Ξενόπουλος και συντρόφευσε την ελληνική νεολαία επί δεκαετίες, αναβιώνει στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σ’ ένα υπέροχο ταξίδι γνώσεως, καλών ελληνικών και αξεπέραστα καλαίσθητου περιεχομένου!

Μια πολύτιμη έκδοση μεγάλης συναισθηματικής και συλλεκτικής αξίας.
Αυτή την εβδομάδα μην χάσετε τον πρώτο ιστορικό τόμο του 1947.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.