Άγιος Ανδρέας Λουτράκι. Ένα ΝΕΟ Μεγάλο έργο της ΔΑ του Κ. Λογοθέτη

Ένα νέο μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη ετοιμάζεται να υποδεχθεί με συγκίνηση το δημοτικό κοινό του Λουτρακίου, με τα θυρανοίξια του ιερού ναού του Αγ. Ανδρέα.
Οι δημότες και οι επισκέπτες έχουν μείνει άφωνοι από την αποτελεσματικότητα, την εργατικότητα, την εκμετάλλευση των περιφερειακών κονδυλίων, τον σχεδιασμό, και την συμβολή στην ανάπτυξη, αυτής της δημοτικής αρχής του δημάρχου Κ. Λογοθέτη. 
Έτσι, μετά την άμεση εκπόνηση και ψήφιση του νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, πολύ νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2012 που το είχε τάξε ο τότε αντιδήμαρχος Σ. Νικολάου (και ας τον αμφισβητούσαν οι κακοί ΓκιωνηδοΠετρίτσηδες), ο δήμαρχος μέσα σε μόλις 3 χρόνια πρόλαβε και παρουσίασε τα εξής μεγάλα έργα, κλείνοντας μια και καλή το στόμα στους αμφισβητίες του: 

-- Προαστιακός. Μεγάλο πράγμα, πας με τα πόδια στο σταθμό της Αιγαίου, και τσουπ σε μια ωρίτσα είσαι στο μεγάλο μαντρί.
-- Μαρίνα. Τα εστιατόρια, μαζί με τα καμια δεκαριά νέα -λόγω ανάπτυξης- δεν προλαβαίνουν να παραγγέλνουν ψαρικά και να μαγειρεύουν γκουρμέ, για τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών υψηλού εισοδήματος
-- Ανάπλαση παραλίας. Ειδικά μετά την αμφισβήτηση του Α. Μαρίνη, και την εξομάλυνση της λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου, τα έργα στη παραλιακή και στο παραλιακό πάρκο, εμφανίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Άσε που έχουν ήδη λύσει το πρόβλημα με τα πρόστιμα που πρόλαβαν και έφαγαν οι καταστηματάρχες.
-- Σουσάκι. Η ανάπτυξη της γεωθερμίας έδωσε λύση και αυτονομία στους δημότες. Ένα μεγάλο έργο από το Κ. Λογοθέτη, όπως ακριβώς το είχε υποσχεθεί.
Τι να πρωτοθυμηθώ, που να πρωτοκοιτάξω σε αυτό το νέο τόπο, που οι επισκέπτες τρίβουν τα μάτια τους, αφού δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Ποιό από τα έργα που δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει ο μεγάλος αυτός πολιτικός, και ήδη τα βιώνουμε καθημερινά εμείς οι ευτυχείς να πρωτοπώ (μην τον αδικήσω κιόλας).

-- Την ανάπτυξη του φιλόπτωχου με το 20% των μισθών;
-- Την αξιοποίηση της περιουσίας και την ανάπλαση της Διώρυγας; Πρώτο θέμα ήταν στα διεθνή ΜΜΕ.
-- Την διασύνδεση με τους Αγ. Θεοδώρους; Το'πε και το'κανε.
-- Την ίδρυση του παρατηρητηρίου απασχόλησης και το πρόγραμμα πρόληψης σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ; Λύθηκε το πρόβλημα. Εύγε.
-- Την ανάπλαση των αθλητικών χώρων σε Περαχώρα, Πίσια, Αγ. Θεόδωρους, και την δημιουργία Πίστας Moto-Cross. Δεν προλαβαίνουν να δέχονται επισκέπτες.
-- Το θέατρο των 2.000 θέσεων; Την ανάπλαση του Θρουβάλα; Την αναβάθμιση του βιολογικού; Την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που έδωσε λύσεις;
-- ή μήπως τους νέους χώρους στάθμευσης που έδωσε λύση, τη δημιουργία παραρτήματος στις Βρυξέλλες, τις δεκάδες μελέτες και ώριμους φακέλους για τα νέα έργα που περιμένουν στη γωνία σε αυτό το τόπο που θυμίζει ένα μεγάλο εργοτάξιο;

Ο άνθρωπος το διατυμπανεί συνεχώς. Δουλεύουμε μέρα νύχτα. Ξυπνάμε μισή ώρα πριν κοιμηθούμε και είμαστε 26 ώρες καθημερινά στο δημαρχείο.

Αν μη τι άλλο, το έργο του το αποδεικνύει, και....μπράβο του.

1 σχόλιο:

  1. Και πάνω από όλα συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με την λέξη ειλικρίνεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.