Η πικρή γεύση της ΗΤΤΑΣ !!!

“Δεν πρόκειται να πάρουμε νέα μέτρα”. Αυτή είναι η μόνιμη δήλωση των κυβερνητικών στελεχών όταν τους ρωτάνε τι σκοπεύουν να κάνουν για να καλύψουν τις μαύρες τρύπες. Όποτε λέει κάτι τέτοιο ένα στέλεχος της κυβέρνησης, σημαίνει αυτομάτως ότι…
θα ληφθούν νέα μέτρα.
Βέβαια, επειδή δεν θέλουμε να είμαστε άδικοι, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τα χοντρά μέτρα, δηλαδή τα κείμενα και οι νόμοι που θα εφαρμοστούν αύριο, έχουν ήδη ψηφιστεί απο τη Βουλή και το μόνο που κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση είναι να τα φέρνει στο προσκήνιο την κατάλληλη στιγμή, σύμφωνα πάντα με το χρονοδιάγραμμα του μνημονίου. 
Μία μεγάλη μερίδα του κόσμου θέλει να πιστεύει ότι ο λαός θα αντισταθεί και δεν θα επιτρέψει την
περαιτέρω υποβάθμιση της ήδη εξαθλιωμένης ζωής του. Σύντροφοι χάσαμε, αλλά δεν το πήρατε χαμπάρι. Η σημερινή περίοδος της ελληνικής ιστορίας και η βουβαμάρα που επικρατεί στο στρατόπεδο των από κάτω θυμίζει τις σπασμωδικές και αλλοπρόσαλλες ενέργειες που έκαναν οι ηγέτες του Δημοκρατκού Στρατού μετά την ήττα τους στον εμφύλιο τον Αύγουστο του 1949. 
Επειδή δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι ένα τόσο ορμητικό και αποτελεσματικό αντάρτικο, αυτό που στην ουσία ελευθέρωσε την χώρα από τους ναζί, έχασε, ξεκίνησαν να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Σύντροφοι χάσαμε, αλλά δεν το πήρατε χαμπάρι. Δεν χάσαμε σήμερα, χάσαμε την άνοιξη του 2010 και τον Ιούνιο του 2011.
Τα μέτρα που θα πάρει η όποια αριστερο-δεξιο-σωτήρια κυβέρνηση πέρασαν τότε. Για αυτό κατέβηκαν στους δρόμους μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, για αυτό συγκρούστηκαν με τα λαομίσητα ΜΑΤ, για αυτό η αστυνομία χρησιμοποίησε χιλιάδες δακρυγόνα, για αυτό τα καθεστωτικά ΜΜΕ καλύψανε το μπατσικό όργιο στις 29/6/11. Αν εσύ που διαβάζεις το κείμενο δεν πήρες χαμπάρι ότι έπρεπε να διαλέξεις πλευρά εκείνη την περίοδο, και όχι να περιμένεις να αλλάξεις την κατάσταση με ένα φακελάκι κάθε 3-4 χρόνια, τότε ξεκίνα την αυτοκριτική σου από τώρα. Πάντως, θαύματα μην περιμένεις. Δεν τα δικαιούσαι κιόλας.
Το success story είναι γεγονός. Πέτυχε, αλλά δεν αφορά εμάς. Περίπου 2 εκ. είναι οι άνεργοι, κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι οι ανασφάλιστοι, η χώρα έχει χάσει το 25% του ΑΕΠ της μέσα σε λίγα χρόνια, καταργήθηκαν τα εργατικά δικαιώματα ολόκληρων αιώνων, έκλεισαν σχολεία και νοσοκομεία. Και το καλύτερο όλων; Η σημερινή κυβέρνηση αποτελείται από τα δύο κόμματα που είναι υπεύθυνα για την χρεοκοπία της χώρας! Ακόμα να το καταλάβετε; Σύντροφοι χάσαμε ή για την ακρίβεια μας συντρίψανε. Τώρα μας πουλάνε και τρέλα.
Το μίσος των από πάνω για όσους τολμάνε να τους αμφισβητούν είναι τόσο ακραίο που κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση τους. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι έφτασαν στο σημείο να φυτέψουν στο υπουργείο Υγείας ένα σχιζοφρενή ψυχωσικό τηλεπλασιέ και αυτός καυχιέται για τις απολύσεις που πρέπει να κάνει! Σύντροφοι χάσαμε. Ο Άδωνις είναι υπουργός, ο Μαυρουδής αντιφασίστας και ο Φαήλος μυστικοσύμβουλος. No fair play at all.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.