Έχουν παραφρονήσει; Ο Ξυνίδης αποκαλύπτει (τώρα) ότι το Βατοπαίδι είναι πράσινο σκάνδαλο (!!). Δηλαδή βρε γίγαντα “τσάμπα” τον ρίξατε τον Καραμανλή; Μπα, δε νομίζω…

…ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν μπορείς να απευθύνεις σε πασόκο, είναι “ρολόι”…
Ξυνίδης:Ο Τσοχατζόπουλος και το Βατοπαίδι
Για σατανικές συμπτώσεις κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης σχολιάζοντας την υπόθεση Τσοχατζόπουλου με την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.
“Έχουμε και λέμε:
Στην υπόθεση ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ τιμωρήθηκαν ο εκπρόσωπος της εξωχώριας εταιρείας NOBILIS και ο εργολάβος Σαχπαζίδης, ενώ κατηγορούμενος ήταν ο εκπρόσωπος της
εξωχώριας εταιρείας TORCASO.
Στην υπόθεση ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ οι εταιρείες που ενεργούσαν για λογαριασμό του ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στην Κύπρο και στην Ελλάδα ήταν TORCASO και NOBILIS και ο εργολάβος Σαχπαζίδης.
Ακίνητο στην οδό Κόμνα Τράκα ο Τσοχατζόπουλος, ακίνητο στην Κόμνα Τράκα το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ” αναφέρει ο κ. Ξυνίδης σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο.
“Κανείς δεν διερωτάται σε αυτή τη χώρα τι είδους σατανικές συμπτώσεις είναι αυτές;
Η δικαιοσύνη δεν θα συσχετίσει αυτά τα δεδομένα;
Την πρώτη συσχέτιση την έκανε η Εισαγγελέας στη δίκη Τσοχατζόπουλου. Απαιτείται όμως συνέχεια.
Τα πολιτικά κόμματα δεν θα διερωτηθούν;” επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.