Καταζητείται η Ελλειμματική Οργάνωση "Χρυσή Αυλή"

Καταζητείται Ελλειμματική οργάνωση με την επωνυμία «Χρυσή Αυλή».
Δραστηριοποιείται στη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια.
Παράγει συνεχώς ελλείμματα:
Έλλειμμα εθνικής κυριαρχίας, έλλειμμα εθνικής αξιοπρέπειας, έλλειμμα δημοκρατίας (πλεόνασμα πράξεων νομοθετικού περιεχομένου), έλλειμμα δημοσιονομικό, έλλειμμα διαφάνειας, έλλειμμα αξιοπιστίας, έλλειμμα αξιοκρατίας, έλλειμμα θέσεων εργασίας, έλλειμμα εργασιακών δικαιωμάτων, έλλειμμα πρόνοιας, έλλειμμα κοινωνικής ασφάλισης, έλλειμμα δίκαιης
φορολόγησης, έλλειμμα παιδείας, έλλειμμα υγειονομικής περίθαλψης, έλλειμμα αντικειμενικής ενημέρωσης και ουκ έσται τέλος.
Προσοχή: Μην προσπαθήσετε να την αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Η αντιμετώπισή της χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Δ. Βουλγαρίδης

1 σχόλιο:

  1. Geo, παρ΄ότι έχει αναρτηθεί τον περασμένο οκτώβριο, θαρρώ πως είναι πολύ επίκαιρο και έχει βαρύνουσα σημασία. Στο χέρι σου η αναρτησή του, ή μη.

    http://pigkouinos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_26.html

    και ευχαριστώ που ανάρτησες το προηγούμενο που είχα στείλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.