Αυτό είναι το ιδιωτικό συμφωνητικό για την Κοινοπραξία


Δείτε το ιδιωτικό συμφωνητικό της Κοινοπραξίας μεταξύ της Λουτράκι ΑΕ (πρώην ΑΤΕΚΛ) και της CHL AE, από τον Απρίλιο του 1995, όταν και συστάθηκε η εταιρεία κατόπιν των πρωτοβουλιών του τότε -και καλύτερου από τότε- δημάρχου Ι. Γιωτάκη (ο οποίος ακόμη περιμένει έστω κάποιας μορφής αναγνώριση).
Δείτε τους όρους, την συμφωνία για τη μετοχική σχέση, τι προβλέπεται για την κατασκευή της Μαρίνας, καθώς και αρκετά σημεία στα οποία βασίζεται και η γνωμοδότηση Τσοβόλα, για την οποία οσονούπω θα αρχίσει η διαδικασία προσκλήσεων στον εισαγγελέα. (μην φτάσουμε και σε....παλτουδάκια σε χέρια δεν ξέρω).



4 σχόλια:

  1. PAYLOS PAYLOY . GIORGOS KONTOS..AFTES EINAI OI YPOGRAFONTES K.MPAKO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά Ελληνικά είναι τα άτιμα. "Συστάθηκε ΚΑΤΟΠΙΝ των πρωτοβουλιών του Γ. Γιωτάκη". Με ποιού τις πρωτοβουλίες και ατέλειωτο αγώνα με την τότε κυβέρνηση δόθηκε η άδεια στο Λουτράκι; Ποιός ήταν ο εμπνευστής και ο πρωτεργάτης; Αν δεν σου αρέσει, μπορείς απλά να το αγνοείς, όχι όμως να το αμφισβητείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.29 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΆΡΑ ΣΟΥ ΕΊΣΑΙ ΦΊΛΕ. Ο ΓΙΩΤΆΚΗΣ το έφερε και μάλιστα ΌΤΑΝ ΞΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΈΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ αρχές της δεκαετίας του 90 για την δημιουργία του καζίνο , ο Γιωτάκης κατάφερε να το δημοσιεύσει σε μεγάλη εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας και μάλιστα πρωτοσέλιδο, για να αυξήσει την πίεση στον Μητσοτάκη όταν έγινε πρωθυπουργός της χώρας τότε. Με τέτοιες ανεδαφικές απόψεις κάτι σε και εσένα αποδεικνύετε ή ότι είσαστε πολύ άσχετοι ή ότι είσαστε πολύ τσιράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.