ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Π. Λαφαζάνη: "Όχι στη Μετατροπή της Κοινοπραξία. Οι μέτοχοι να σεβαστούν τις υποχρεώσεις τους" (βίντεο)

Ξεκάθαρη, ευθεία και κατηγορηματική ήταν η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη υπέρ της διατήρησης του υφιστάμενου κοινοπρακτικού σχήματος, όσον αφορά το νομικό καθεστώς λειτουργίας της Club Hotel Casino Loutraki...
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Λουτράκι, θεώρησε προσχηματική για την αποφυγή των δεσμεύσεων την όποια απόπειρα μετατροπής της κοινοπραξίας σε Α.Ε., προκειμένου η ομάδα των μετόχων να αποφύγει τις
συμβατικές της υποχρεώσεις.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε στέλνοντας μήνυμα προς τους μεγαλομετόχους ότι πρέπει να σεβασθούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις περιλαμβάνοντας και την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου, ενώ διεμήνυσε ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτήσει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις στο έπακρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.