Λουτράκι. Πρόεδρε, μπορούμε σε παρακαλώ να φέρουμε αυτή τη μεταγραφή στο Δημοτικό μας Συμβούλιο;

Σ.Σ. Δεν τον ξέρω τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο, αλλά......RESPECT
Τελικά όσες φορές και να έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τα καταφέρνω.
Ίσως γιατί ελπίζω ότι δεν θα απογοητευτώ αυτή την φορά. Δυστυχώς απογοητεύομαι γενικώς, αφού η υποκρισία, τα ψέματα και οι υπεκφυγές είναι αυτά που κυριαρχούν συνεχώς.
Αυτή τη φορά, είδα λίγο από μια συνεδρίαση του ΔΣ της Θεσσαλονίκης, όπου πάλι εξεπλάγην, αλλά ευχάριστα. (πρόεδρε Σπύρο, επειγόντως μια μεταγραφή για Λουτράκι).
Δεν θα σχολιάσω καν τι έγινε στην αρχή της συνεδρίασης. Ούτε τους καυγάδες, ούτε τις κατηγορίες για το ποιος μετατρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο σε show (απάντηση: it takes two to tango).
Θα σταθώ σε μια σύντομη ομιλία ενός νέου δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Δημοτ.
Κέντρου Μουσικής και Χορού  εκεί προς το τέλος της συνεδρίασης, που όπως ξέρουμε στο Λουτράκι αποχωρούν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι γιατί έχουν κουρασθεί ή γιατί έχουν πια ζαβλακωθεί από το αλκοόλ που καταναλώνεται από έξω από την αίθουσα (και που όλοι κάνουν τα
στραβά μάτια).
Τον λόγο λοιπόν πήρε ο Θεμιστοκλής Σεβαστιάδης
Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω από όσα είπε ο νεαρός Δημοτικός Σύμβουλος, πέραν από το ότι ίσως κάποιες πόλεις καταφέρουν να μείνουν ζωντανές (για το Λουτράκι ξεχάστε το...όχι τουλάχιστον με τις παρούσες συνθήκες).


5 σχόλια:

  1. Nαι μεταγραφή για το Λουτράκι αλλά πριν στείλε του και κανένα βίντεο από καμία συνεδρίαση του δικού μας δημοτικού συμβουλίου και θα δούμε αν τολμήσει στο μέλλον να περνάει έστω από τον Ισθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου; Αν του στείλω βίντεο, μέχρι που τρώω και πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα αν είμαι καλά ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ φίλε. Θα το κρίνει ο Παύλος Παύλου και στον οποίο αύριο πουρνό πουρνό θα απευθυνθώ, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρήκα. Θα το παίξω Λογοθέτης. Θα τον φλομώσω στις δεσμεύσεις και στις υποσχεσεις. Σε ότι μου ζητήσει θα του πω ναι. Και μετά αφού έρθει στο Λουτράκι και καταλάβει τι έκανε, θα τον δώσω στον ψυχίατρο.....

      Διαγραφή
  4. κανένας ψυχίατρος για να δέσει τους ψυχιάτρους υπάρχει ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.