Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ 6-8%!!!

Εμβρόντητους άφησε σήμερα το πρωϊ τους ακροατές του realfm ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας.
Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως, πριν τα γεγονότα με τη ΧΑ, σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά από τη ΝΔ 6-8%. Επίσης σημαντική άνοδο παρουσίαζε και η ΧΑ. Ειδικότερα είπε κατά λέξη:
«Τα κόμματα καταργούνται στις κάλπες. Αυτό βέβαια που έγινε εδώ συμβαίνει όταν οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η μνημονιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει σε εκλογές γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά 6 – 8 μονάδες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και η ΧΑ ανεβαίνει συνεχώς…».
Ακούστε το ηχητικό (εδώ) και ειδικότερα από το 13 λεπτό και μετά.
Αν αυτό πράγματι ισχύει, δηλαδή αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη τόσο πολύ μπροστά, όπως και αν η ΧΑ ήταν
σε συνεχή άνοδο, τότε γεννώνται εκρηκτικά ερωτηματικά για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που βλέπουμε να συμβαίνουν.
Φυσικά, μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί τόσο η ξαφνική επικίνδυνη θεωρία του «μνημονιακού τόξου» περί των δύο άκρων (ουσιαστικά ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ), όσο και η ανησυχία Σαμαρά και Βενιζέλου στο ενδεχόμενο ακόμα και τοπικών βουλευτικών εκλογών, όπως επιβάλει ρητά το Σύνταγμα, σε περίπτωση παραίτησης βουλευτή. Η ανησυχία αυτή είναι προφανής, γιατί σε περίπτωση αποτύπωσης της λαϊκής βούλησης,  θα φανεί στην πραγματικότητα η λαϊκή γύμνια των υποστηρικτών του μνημονίου.
Ποιος όμως επιτέλους κυβερνά αυτόν τον τόπο; ο λαός ή το μνημόνιο;
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.