Η Ευρωπαϊκή Αριστερά θέλει τον Αλέξη Τσίπρα για... πρόεδρο της Κομισιόν

Τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, φέρεται πως προτείνει η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά για να αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής της ομάδας, Γκαμπριέλα Τσίμμερ.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ΕΡΤ, η Γερμανίδα ευρωβουλευτής ανέφερε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να είναι ένας από τους υποψήφιους, καθώς είναι ένας νέος
πολιτικός που αναπτύσσει δυναμική και κοινό στην Ευρώπη.
«Εάν η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά αποφάσιζε για έναν υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελλάδα, ένας νέος πολιτικός που έχει αρχίσει να αναπτύσσει δυναμική και κοινό στην Ευρώπη» ήταν τα λόγια της Γκαμπριέλα Τσίμμερ.
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στο Εργαστήριο Αρχισυντακτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.