Η κοινωνία θέλει στην φυλακή τον πρωτομάστορα του Καστελλόριζου

Χωρίς κανένα περιεχόμενο είναι οι συζητήσεις που άρχισαν με αφορμή τη βίαιη σύγκρουση του νυν και του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα χαώδη οικονομικά ελλείμματα του κόμματος και εστιάζονται στο αν απειλείται κατάρρευση της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σε περίπτωση που οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες διασπάσεις στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να αλληλοσφαγούν σε βαθμό πολιτικού κανιβαλισμού, από την κυβέρνηση όμως αποκλείεται να φύγουν!
Μέσω των πορισμάτων του οικονομικού ελέγχου ο Βαγγέλης Βενιζέλος θέλει να εξουδετερώσει τους πολιτικούς του εσωκομματικούς αντιπάλους και να κρατάει στο χέρι τον Γιώργο Παπανδρέου
και στελέχη που συνδέθηκαν κατά το παρελθόν με αυτόν ώστε να μην τολμούν να κινηθούν εναντίον του πολιτικά. Με τον τρόπο αυτό ο εν ενεργεία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να παραμείνει κυβερνητικός εταίρος, όχι να φύγει.
Τρελός είναι να φύγει; Θα έπρεπε να διακατέχεται από τάσεις πολιτικής αυτοκτονίας για να κάνει κάτι τέτοιο – πόσω μάλλον που γνωρίζει ότι αν δεν βελτιωθούν για το ΠΑΣΟΚ τα σημερινά αποκαρδιωτικά δεδομένα, η προσωπική του πολιτική καριέρα ενδέχεται να τελειώσει τη νύχτα των επόμενων βουλευτικών εκλογών, αν ανακοινωθεί μονοψήφιο εκλογικό ποσοστό για το κόμμα της ελάσσονος συμπολίτευσης του οποίου ηγείται. Εκείνη τη νύχτα άλλωστε, συμβολικά μιλώντας, θα περατωθεί και η καριέρα τόσο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα όσο και του Φώτη Κουβέλη, τον οποίον θα καθαιρέσουν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ για να μπορέσουν στη συνέχεια να προσκολληθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πέραν όμως των προβλέψεων περί του τι θα γίνει στις εκλογές, τις οποίες όλοι οι κυβερνητικοί εταίροι απεύχονται και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τις ωθήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά,πράγμα που το πετυχαίνουν άνετα από τη στιγμή που ο κόσμος δεν είναι στους δρόμους, το πλεονέκτημα γι’ αυτούς είναι πως ούτε οι «αντιβενιζελικοί» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θέλουν εκλογές. Γνωρίζουν ότι και για αυτούς οι εκλογές σηματοδοτούν όχι μόνο το τέλος της πολιτικής τους καριέρας (με ποιο κόμμα θα επανεκλεγούν;), αλλά ενδεχομένως για κάποιους από αυτούς και την αρχή προσωπικών περιπετειών που δεν αποκλείεται να τους οδηγήσουν μέχρι και στης… φυλακής τα σίδερα!

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται επειδή ο κόσμος το μισεί εξαιτίας του γεγονότος ότι οδήγησε την Ελλάδα σε εξαθλίωση μέσω του Μνημονίου και φυσικά όλοι οι βουλευτές του κόμματος σήμερα έχουν υπερψηφίσει το Μνημόνιο είτε είναι βενιζελικοί είτε είναι παπανδρεϊκοί ή είναι πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστές ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιοσδήποτε από αυτούς πεταγόταν στην αρένα για να κατασπαραχθεί, θα προκαλούσε ενθουσιασμό στα πλήθη και σε καμιά περίπτωση συμπόνοια – άρα έχει κάθε συμφέρον να παραμείνει βουλευτής όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορέσει, ελπίζοντας ότι ο χρόνος που θα κυλήσει θα απαλύνει έστω και κατά τι την εχθρότητα του λαού εναντίον και του δικού του προσώπου.

Αυτό ακριβώς άλλωστε εκμεταλλεύεται και ο Β. Βενιζέλος. Η διοχέτευση της έντεχνα στημένης πληροφορίας ότι δήθεν ο Γ. Παπανδρέου έφαγε εκατομμύρια στα ταξίδια του και η ευρύτατη απήχηση που είχε, δεν εδράζεται φυσικά στο ότι ο κόσμος είχε κανέναν καημό για το πώς διαχειρίζεται το ΠΑΣΟΚ τα χρήματα που παίρνει από το κράτος ως επιχορήγηση για το κόμμα. Η ουσία είναι ότι οι Ελληνες στη συντριπτική τους πλειονότητα μισούν τον Παπανδρέου επειδή μας έβαλε σε μνημονιακό καθεστώς υποτέλειας και μας εξαθλίωσε, γι’ αυτό και εκατομμύρια λαού θα πανηγύριζαν, αν έβλεπαν τον Γ. Παπανδρέου να μπαίνει στη φυλακή, αδιαφορώντας παντελώς εν γένει για την κατηγορία που θα βασιζόταν η καταδίκη και η φυλάκισή του!

Φυλακή να πήγαινε κι ας ήταν και για… συκοφαντική δυσφήμηση, είναι το λαϊκό αίσθημα. Αυτό ξέρει ο Βενιζέλος και γι’ αυτό χειρίζεται έτσι την υπόθεση. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζει άριστα πως οι λαϊκές μάζες θα ένιωθαν το ίδιο αίσθημα ικανοποίησης, αν στη θέση του Γ. Παπανδρέου βρισκόταν ο ίδιος ο Β. Βενιζέλος και απειλείτο αυτός αντί του Γιώργου με σοβαρές ποινικές συνέπειες.

Το ΠΑΣΟΚ είναι από οικονομική σκοπιά ένα χρεοκοπημένο κόμμα που με τη δραματική μείωση του εκλογικού ποσοστού του είναι εντελώς αδύνατον να αποπληρώσει τα χρέη του. Ποιος θα πάει φυλακή, αν αυτό καταστεί αναπότρεπτο, για τα χρέη αυτά; Στις συνθήκες της γερμανικής κατοχικής διοίκησης της χώρας μας δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα επιτραπεί στη Βουλή να απαλλάξει τους εν ενεργεία αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ από τις ποινικές ευθύνες που έχουν, ιδίως αν δεν στείλουν οι ίδιοι στον εισαγγελέα κάποιους πολιτικά αποδυναμωμένους συντρόφους τους ως ενόχους απάτης για να φυλακιστούν! Ιδωμεν…

10 σχόλια:

  1. Ποιοί νομιμοποίησαν την πολιτική δολοφονία του Γιώργου Παπανδρέου;
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη διαμάχη μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και της ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου.
    Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’
    Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας.
    Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας !
    Κύριε Σαμαρά, κύριε Τσίπρα, κύριε Βενιζέλο,
    πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείρηση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!
    Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!
    Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές.
    Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται, πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
    Διαλύσατε την Ελλάδα, σκοτώσατε χιλιάδες ανθρώπους και νεανικά όνειρα, μόνο και μόνο για να καθίσετε σε πολυθρόνες της ΒΡΩΜΙΚΗΣ εξουσίας.
    Η Ελλάδα, η Ιστορία αλλά και η νέα γενιά θα σας ‘’πληρώσουν’’ όπως σας αξίζει.
    Το μονοπάτι του εφιάλτη θα είναι πάντα ο δρόμος της προσωπικής σας απαξίωσης και τιμωρίας.
    Ουαί ΥΜΙΝ …!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Πασοκ;
    Με απλά λόγια: γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές ήταν αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ;
    Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Το μεγαλύτερο όμως κτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος.
    Και το γράφουμε με απλά λόγια :
    Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που κάναμε από το 2010. Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί γίνονται αυτά σήμερα ενώ δεν γινόντουσαν πριν;
    ============================
    **Επειδή τον Μάρτιο του 2010, ψηφίσαμε διάταξη στο ν.3833 για τη συγκρότηση Ειδικών Κλιμακίων Ελέγχων με αυξημένες αρμοδιότητες για επικεντρωμένο έλεγχο.
    *Επειδή τον Απρίλιο του 2010, θεσπίσαμε διατάξεις στο ν. 3842 για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες.
    **Επειδή τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών.
    **Επειδή τον Απρίλιο του 2010 κάναμε άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος.
    **Επειδή διευκολύνθηκαν οι δυνατότητες αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις, όπως είναι οι μαζικές κατασχέσεις εις χείρας τραπεζών και τρίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. **Επειδή τον Σεπτέμβριο του 2010 με τον ν.3888, άλλαξε το βάρος της απόδειξης και μεταφέρθηκε στον φορολογούμενο, ο οποίος οφείλει πλέον να αποδείξει ότι όταν προκύπτει προσαύξηση περιουσίας από άνοιγμα λογαριασμών, αυτή έχει ήδη φορολογηθεί, αλλιώς επιβάλλεται φόρος.
    Μέχρι τότε, οι ελεγκτικές υπηρεσίες ισχυρίζονταν ότι αν ανοίξουν λογαριασμούς και βρουν αδικαιολόγητες καταθέσεις, δεν είχαν το δικαίωμα να ελέγξουν και να φορολογηθούν οι αδήλωτες προσαυξήσεις περιουσίας.
    **Επειδή με δική μου πρωτοβουλία επιβλήθηκε φόρος 15%
    στα ακίνητα των offshore εταιρειών, κάτι που οδήγησε στο να ξετυλιχτεί το κουβάρι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ** Επειδή με τρίτη νομοθετική παρέμβαση, Ν.3943 τον Μάρτιο του 2011, τα αδικήματα της
    φοροδιαφυγής τιμωρούνται πλέον με πολύ αυστηρότερες
    ποινές, ισχύει αυτόφωρο, και είναι δυνατή, για τα σοβαρότερα από αυτά, η προφυλάκιση.
    Και να θυμίσω ότι η συγκεκριμένη διάταξη πέρασε μετά από ονομαστική ψηφοφορία με όλα τα κόμματα της τότε αντιπολίτευσης να την καταψηφίζουν. Επειδή θεσπίσαμε τον «Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος», προκειμένου οι ελεγκτικές αρμοδιότητες στο πεδίο του οικονομικού εγκλήματος να καθοδηγούνται αποτελεσματικά και το ΣΔΟΕ να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη επιχειρησιακή αυτοτέλεια. Μια νομοθετική παρέμβαση, την οποία πολέμησαν πολλοί ακόμη και στο Υπουργικό
    Συμβούλιο της εποχής, και καταψήφισαν στη Βουλή κόμματα που σήμερα υποκριτικά ομνύουν στο όνομα του θεσμού.
    **Επειδή προβλέψαμε την αντικατάσταση του μη ικανού ή ακατάλληλου ελεγκτικού προσωπικού και την παραμονή του στις θέσεις, εφόσον
    επιτυγχάνονται συγκεκριμένοι ποσοτικοί στόχοι, και, ταυτόχρονα, την ανανέωση του προσωπικού του ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. **Επειδή συστήσαμε Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, με σκοπό την αποκάλυψη επίορκων υπαλλήλων, που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν.
    *Επειδή συστήσαμε Τμήμα Διεθνούς Διοικητικής Συνεργασίας , με αρμοδιότητα την ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών με άλλα κράτη και την άμεση προώθηση και αξιοποίηση των πληροφοριών που προωθούνται από αλλοδαπές αρχές.
    ** Επειδή για πρώτη φορά η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής έγινε αντικείμενο συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων αρχών, του Υπουργείου Οικονομικών, της ΕΥΠ, του Οικονομικού Εισαγγελέα, της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, και του Υπουργείου της Προστασίας του Πολίτη.
    Και είναι αλήθεια ότι θα ήθελα όλα αυτά να είχαν φέρει πιο γρήγορα αποτελέσματα στη διάρκεια της 20μηνης θητείας μου ως Υπουργού Οικονομικών. Αλλά σε ποια άλλη περίοδο έχουν γίνει τόσα κατά της φοροδιαφυγής – και δη της επώνυμης φοροδιαφυγής – σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

    Κι όμως, ‘’κάποιοι’’ ακόμα διαφωνούν,
    ‘’κάποιοι’’ ακόμα βρίζουν γιατί πονούν που πληρώνουν ενώ είχαν μάθει να μη πληρώνουν,
    ‘’κάποιοι’’ ακόμη ..αρνούνται να παραδεχθούν, ότι το σύστημα ΑΛΛΑΞΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι όμως ο προϋπολογισμός ήταν ελλειμματικός, επί 45 χρονιά
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Το τραγικό στην περίπτωση της χώρας είναι η αποκάλυψη της αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού.
    Παριστάνουν όλοι τους έκπληκτους και τους οργισμένους με το μνημόνιο και τη χρεωκοπία που οδήγησε σ αυτό.
    2.000.000 πτυχιούχοι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν έγκαιρα ότι επί 45 χρόνια ο προϋπολογισμός ήταν ελλειμματικός, το ισοζύγιο εισαγωγών -εξαγωγών καταστροφικό, δεν κατάλαβαν ότι όλοι οι συγγενείς τους και οι γείτονες παρίσταναν ότι δούλευαν στο δημόσιο, δεν έμαθαν ότι στην πολυκατοικία τους ζούσαν μόνο πρόωρα συνταξιούχοι.
    Δεν άκουσαν ότι ο ταχυδρόμος και οι καταμετρητές της ΔΕΗ παίρναμε 2 και 3 φορές όσα οι υπεύθυνοι λειτουργίας βιομηχανιών.
    Δεν ξεχνώ ότι στη χώρα κάποιοι δούλευαν 3 και άλλοι 60 ώρες την εβδομάδα, ότι στη σύνταξη έβγαινες μεταξύ 38 και 70 και ότι όσο περισσότερο δουλευες τόσο λιγότερα έπαιρνες.
    Ευχαριστούμε το ΓΑΠ. Που τόλμησε και άνοιξε το καπάκι αυτού του βόθρου και βρώμισε ο κόσμος μήπως και ξεβρωμίσουμε. Επί τέλους καιρός ήταν !
    Κι όμως το 1975!!! αμέσως μετά τη χούντα , προσφύγαμε στο ΔΝΤ ! Κι όμως πολλοί το ξέρουν και κάνουν πως δεν θυμούνται.
    Τον Σεπτέμβριο του 1975 προσφύγαμε στο ΔΝΤ. ( Δεν πιστεύω να ζητήσει κανείς αποδείξεις;..υπάρχουν).
    Ποιοι λοιπόν φωνάζουν πως δεν ήξεραν; Ποιοι φωνάζουν σήμερα και παραπονιούνται δήθεν ότι..πεθαίνουν της πείνας; Τα αιώνια ΤΡΩΚΤΙΚΑ! Αυτοί που έχουν τα λεφτά στις τράπεζες του εξωτερικού, του εσωτερικού, και είναι βολεμένοι.
    Ο φτωχός ο αδύναμος, ο μισθοσυντήρητος πράγματι δεν έχει ούτε την δύναμη, ούτε την αντοχή ούτε και την διάθεση κι όμως δείχνει ανθρώπινη και Ελληνική συμπεριφορά..
    Ποιοι λοιπόν φωνάζουν; Οι μισθωμένοι χαφιέδες, οι μπράβοι και η ‘’ολυμπιακών διαστάσεων’’ διαφθορά των φλατζο-εγκεφαλο-καμένων. Φωνάζει ο πιο ΒΛΑΚΑΣ μυαλοφυγόδικος πολιτικός που πέρασε ποτέ από τη βουλή των Ελλήνων. Ο πιο άχρηστος, ο τεμπέλης, ο άνεργος, ο προικοθήρας, ο φασίστας, ο χρυσαυγίτης, ο κυνηγός της..ουράς του.
    Κατάρα άλλη μία φορά στον κρητικό και στα απόνερα που μάζεψε.
    Ο άνθρωπος που δεν έχει ούτε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ! Ο άνθρωπος που δεν ξέρει ούτε πόσα έχει, αλλά ούτε και που τα έχει μας λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από τον offshore «Ηλιάτωρα» και να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο

    Ενα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να φτάνει με το σκάφος του σε ένα λιμανάκι με το σκάφος «Iliatoras» και στη συνέχεια να φτιάχνει σούσι κάνει το γύρο του Διαδικτύου...
    Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης με τον οποίο ο κ. Καμμένος είχε έντονη αντιπαράθεση την προηγούμενη Κυριακή στο κοινοβούλιο, το βίντεο χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος από ένα dvd ντοκιμαντέρ που δόθηκε με το περιοδικό Thalassa.

    Σ' αυτό φαίνεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δένει το σκάφος, που όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία των Παρθένων Νήσων, σε λιμανάκι της Κύθνου.

    Στη συνέχεια του ντοκιμαντέρ -απόσπασμα του οποίου έχει ανέβει στο YouTube- και σύμφωνα με το dete.gr είχε δοθεί με το φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο στην κουζίνα του δημιουργού του ντοκιμαντέρ.

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/offshore.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν μια και ανέφερε εδώ ο ανώνυμος φίλος την ιστορία με την Ύδρα, να πω ότι βρέθηκα και εγώ κάποια στιγμή στο λιμάνι της Ύδρας και εκεί που πίναμε τα καφεδάκια μας, εμφανίζεται ένα τεράστιο σκάφος, μπαίνει στο λιμάνι και ξαφνικά στην πλώρη του ξεπρόβαλε ο Καμμένος, κατάμαυρος από τον καλοκαιρινό ήλιο και καλοζωισμένος (όπως πάντα) και αρχίζει με ένα τεράστιο χαμόγελο να χαιρετάει με το χέρι ψηλά...
    Περίεργοι εγώ και η παρέα μου να δούμε ποιον χαιρετάει κοιτάξαμε πίσω, κοιτάξαμε δεξιά, κοιτάξαμε αριστερά, ξανακοιτάξαμε πίσω αλλά δεν είδαμε κάποιον να ανταποκρίνεται στο χαιρετισμό του...
    Η λύση του μυστηρίου βρέθηκε λίγο αργότερα όταν καταλάβαμε ότι δεν χαιρετούσε κάποιον συγκεκριμένα...χαιρετούσε έτσι! Στο κενό! Τα πλήθη! Από τότε κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι μέγας Καραγκιόζης. Οι ΑΝΕΛ που ήρθαν αρκετά αργότερα ήταν, για μένα, απλώς η επιβεβαίωση. Πηγή: www.lifo.gr

    http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/28535

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ευλογημένη ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει.
    Γράφει ο Ν Βράχος 4.5.13
    Δικαιωμένος, αισθάνεται ο Γιώργος Παπανδρέου, τόσο από τον αγώνα που κατέβαλε για την σωτηρία της πατρίδας μας, όσο και από τις διαρθρωτικές ανακατατάξεις που επέβαλε στην Ευρωπαϊκή λειτουργία του δυσκίνητου και Γερμανοελεγχόμενου συστήματος «διακίνησης χρήματος και αλληλεγγύης» μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων.
    Δικαιωμένος αφού όλα όσα διέγνωσε ότι πρέπει να γίνουν τότε, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα, ήταν και είναι τα σωστά μέτρα, μόνο που οι Βρούτοι και οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
    Ευχαριστημένος και περήφανος που βλέπει την πατρίδα μας να ελπίζει, να αγωνίζεται , να πιστεύει και να αισιοδοξεί.
    Βλέπει με τα μάτια της ψυχής του τον Έλληνα να παίρνει θάρρος, κουράγιο για να ξεπεράσει τη κακιά ώρα. Θέλει να τον βοηθήσει όσο μπορεί να ξαναβρεί το χαμόγελό του. Αυτό που του έκοψαν οι υπηρέτες της διαπλοκής. Αυτό που του έκοψαν οι ΒΡΟΥΤΟΙ και τα κατεστημένα.
    Κλείνει τα μάτια και θυμάται:… Μέργκελ .. Σαρκοζί …Αεροπλάνο …Βενιζέλο …Σαμαρά …πολιτικούς δολοφόνους..άνανδρους ΒΡΟΥΤΟΥΣ! ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!!!
    Βουρκώνει και αναρωτιέται γιατί αυτή η μικροψυχία, η υπονόμευση και η λιποταξία για τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίσαμε;
    Ποιο άγνωστο(;) χέρι και ποια αρρωστημένη πλεονεξία οδήγησε μια ολόκληρη αντιπολίτευση σε ανθελληνική συμπεριφορά και προπαγάνδα;
    Γιατί ο Αντώνης έμεινε αιχμάλωτος του αλύτρωτου εφιαλτικού του δαίμονα;
    Γιατί ο Βαγγέλης, άφησε ελεύθερη την αδίστακτη εξουσιοκαπηλία του να τον οδηγήσει στον κατήφορο της υπονόμευσης , της προσβολής , της προδοσίας;
    Γιατί «κάποιοι» ..ανέβασαν τον Τσίπρα στα ψηλά σκαλοπάτια και ζαλίστηκε και άλλα λέει τη μία ώρα και άλλα λέει την άλλη;
    Ο Γιώργος γυρίζει ! Τον φέρνει πίσω ο προδομένος λαός, ο ακούραστος δημοκρατικός μας λαός. Αυτός που έγραψε μυριάδες σελίδες δόξας, προόδου, πολιτισμού, σεβασμού και αγάπης …
    Του το χρωστάμε άλλωστε αλλά και αυτός μας χρωστάει.
    Μας χρωστάει την αλήθεια με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!
    Ο Λαός μας πέρασε και περνάει πολλά. Υποφέρει, βασανίζεται, διώκεται, εκβιάζεται ,παραπληροφορείται, πεινάει και ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ!
    Πρέπει λοιπόν να μάθει , πρέπει να φτύσει τους εφιάλτες κατά πρόσωπο. Πρέπει να μάθει γιατί τον πρόδωσαν και ποιοι κάθε βράδυ το παραπληροφορούσαν πρόστυχα, προκλητικά, ανέντιμα και ανθελληνικά.
    Πρέπει επί τέλους να μπεί κάποια τάξη και ευνομία.
    Η ώρα της επιστροφής θα είναι δύσκολη γιατί η Ελλάδα δυστυχώς δεν βρίσκεται στο 2010. Η πολιτική και παραπολιτική συμμορία έχει ξοδέψει πολλές φιάλες σπάνιο ελληνικό αίμα. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού.
    Η κυβέρνηση…Καραμανλή που διέλυσε την Ελλάδα, που κατέστρεψε την οικονομία, που διώχνει τα παιδιά μας μετανάστες ΚΥΒΕΡΝΑ αυτή την ώρα την Ελλάδα;.
    Αβραμόπουλος, Στυλιανίδης , Χατζηδάκης, Παναγιωτόπουλος, Αρβανιτόπουλος , Κεφαλογιάννη , Σταϊκούρας , και τόσοι άλλοι υπεύθυνοι της ΜΕΓΑΛΗΣ καταστροφής κάθονται πάλι! στις ίδιες πολυθρόνες και αποφασίζουν ΞΑΝΑ! για μας και τα παιδιά μας.
    Έντρομοι οι μηδενιστές ετοιμάζουν και πάλι λάσπη και …λάσπη !
    Τώρα όμως ο λαός ξέρει και..ξέρουν τι τους περιμένει.
    ΥΓ
    Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν συνέχιζε ο Καραμανλής ή παραλάμβανε ο Σαμαράς΄η ο Τσίπρας, ή, ο Βενιζέλος.
    Φανταστείτε ……!!!!
    Που θα βρισκόταν η Ελλάδα σήμερα; Τι θα κάναμε για να ζήσουμε;
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ !
    Αδέλφια ‘’ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ’’
    Ν. Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.