"από τότε που παραιτήθηκε ο Κακαβάς, το Δ.Σ έχει γελοιποιηθεί και έχει γίνει τσίρκο!" !

Πολλοί αναγνώστες του L1, στέλνουν μηνύματα καταγγέλοντας την σημαντική υποβάθμιση, και την απίστευτη γελοιοποίηση του δημοτικού συμβουλίου.
Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών, τονίζουν με νόημα "αφού δεν μπορεί να το χειριστεί ο Νικολάου, γιατί δεν παραιτείται για να κρατήσει και την αξιοπρέπεια του;"
Από τότε που παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Κακαβάς, έχουν παρατηρηθεί απίστευτα φαινόμενα και έχει υποβαθμιστεί ο θεσμός.
Μόνο τον τελευταίο μήνα:  

-- έχουν γίνει φασιστικές προτροπές απαγόρευσης από τον εορτασμό για μέλη του κοινοβουλίου (λες και τους ανήκει το πάρκο και το μνημείο πεσόντων, ή λες και είναι ελεγχόμενος ο εορτασμός των εθνικών επετείων),
-- έχουν αφήσει τυχάρπαστους επαγγελματίες ανεπάγγελτους πολιτικούς να βρίζουν θεσμικούς εκπροσώπους,
-- έχουν χάσει τη μπάλα με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς διαπληκτισμοί σε προσωπικό επίπεδο
-- ο πρόεδρος έχει καταστρατηγήσει τουλάχιστον τρεις φορές τους κανονισμούς λειτουργίας και τους
νόμους, αφού πρώτα δεν δέχθηκε να συζητήσει πρόταση δημοτικών συμβούλων, μετά δέχτηκε να μιλήσει ο αντιδήμαρχος συνοδός ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει και δεν είχε δικαίωμα να μιλήσει, και χθές το έκανε...ριγκ.
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, όταν μιλάει διαμορφώνει έρριδες και διχόνοιες, αφού μιλάει περί δηλητηριασμών, περί φράξιας, περί πολέμου και άλλα ήρεμα και δημοκρατικά.
Πόσο πιο κάτω μπορεί να φτάσει το δημοτικό συμβούλιο; 
Με τον Κ. Λογοθέτη δήμαρχο, όλα να τα περιμένεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.