Δ.Σ για την αποπομπή Α. Μαρίνη. Δείτε όλα τα βίντεο με τις ομιλίες

Updated με την ομιλία Γ. Πετρίτση
Σ.Σ. κύριε Πρόεδρε, τσίρκο το κάνατε. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν είχατε πάρει και προέγκριση.
Δείτε όλα τα βίντεο από τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του  Δ.Σ με θέμα την αποπομπή του Α. Μαρίνη από τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. 
Τι είπαν οι Α. Μαρίνης, Κ. Λογοθέτης, Γ. Γκιώνης, Γ. Κακαβάς, Π. Παύλου, Μ. Πρωτόπαππα, Σ. Νικολάου και Ε. Κούτμου. Δείτε την πολύ μεστή τοποθέτηση και ομιλία του Γιώργου Πετρίτση. Δείτε επίσης την κατάπτυστη ομιλία της Μ. Στάμου, την οποία κατακεραυνώνει ο Γ. Κακαβάς και ο Σ. Πέρρας.
Δείτε επίσης, τη δευτερολογία Α. Μαρίνη, τις ανταλλαγές εκφράσεων Χ. Μαρίνη, Σ. Νικολάου, Κ. Λογοθέτη και Π. Ηλιακόπουλου, καθώς και την επεισοδιακή διακοπή.
Τα βίντεο από το perahora.gr































2 σχόλια:

  1. Κύριε Μπάκο, ο Πετρίτσης δεν τοποθετήθηκε για το θέμα? Νομίζω πως ναι. Αλλά δεν τον βλέπω σε κανένα βιντεάκι...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την σημαντική παράλειψη. Προφανώς ο giannis δεν είχε βάλει το βίντεο όταν τα σήκωσα.
    Ο Γιώργος Πετρίτσης, έκανε ίσως τη πιο ουσιαστική και μεστή τοποθέτηση, και μακάρι να έβρισκε μιμητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.