Ο αντιδήμαρχος Θανάσης, είχε να πει μια καλή κουβέντα ΚΑΙ για τον Α. Μαρίνη

Σ.Σ. Mε ρώτησε ένας δημότης προχθές "τον αντιδήμαρχο Θανάση, μετά το σύντομο πέρασμα του, θα τον θυμούνται περισσότερο ως συνοδό του δημάρχου ή σαν αντιδήμαρχο;". 
Κι΄ όμως, ο αντιδήμαρχος Θανάσης, είχε να πει ΚΑΙ για τον Άρη Μαρίνη μια "καλή κουβέντα" κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των λίγων εναπομείναντων για την αποπομπή του Μαρίνη από την προεδρεία του Δ.Λ.Τ.
Ο "λυκόφιλος" Θανάσης, επέδειξε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που επέδειξε και σε άλλους "φίλους" του, τους οποίους -εντελώς υποκριτικά όπως αποδείχθηκε- μπροστά τους τους επαινούσε και δήθεν τους εκθείαζε (προφανώς για να κερδίσει την εύνοια του και την εύνοια αυτών που τους ψήφισαν και να φαίνεται καλός), και πίσω τους έλεγε τα χειρότερα.
Όπως ακριβώς έκανε όταν αναλάμβανε πρώτος να πει τη "καλή του τη κουβέντα" για τον Μπάμπη
Δοσσαρά, ευθύς μόλις ο ίδιος αποχώρησε από την συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας όταν είχε ξεμπροστιάσει με τα λεγόμενα του τον δήμαρχο.
Όπως ακριβώς έκανε όταν έλεγε τα χειρότερα για τον Δ. Κοντό, και αμέσως μετά ο δήμαρχος τον καρατόμησε από τη θέση του αντιπροέδρου της Λουτράκι ΑΕ.
Όπως ακριβώς έκανε με το χειρότερο τρόπο και με κατάπτυστες εκφράσεις, πρώτος και καλύτερος, για τον Γιώργο Μπάκο, όταν συνεδρίασαν νύχτα για να τον καρατομήσουν από τη δημοτική ομάδα (και να σκεφτείς ότι ο τέως πρόεδρος ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του υποτιθέμενου έργου του Θανάση). Μάλιστα είχε το θράσσος να πάει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να του πει δήθεν κοιτώντας τον στα μάτια, παρουσία άλλων δυο αντιδημάρχων και δύο δημοτικών συμβούλων, ότι δεν είναι έτσι και εγώ ποτέ δεν θα έλεγα κακές κουβέντες, τη στιγμή που υπήρχαν άνω των 4 μαρτυριών για αυτά που είχε πει.
Όπως ακριβώς έκανε και με τον Γιώργο Κακαβά, τον οποίο εκθείαζε και του το έπαιζε κολλητός και φίλος, και όταν ήρθε η στιγμή, ευθύς μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου, στην επόμενη συνεδρίαση των λίγων, ήταν και πάλι μπροστάρης στο θάψιμο του. (α ρε άτιμοι διασταυρωμένοι μάρτυρες).
Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να πάρει τη τιμητική του θέση στο πάνθεον της υποκρισίας του αντιδημάρχου Θανάση, και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Άρης Μαρίνης. Μέχρι και προτροπή στον δήμαρχο έκανε (αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε λένε κάποιοι δημότες), "να διώξει τους πολιτικούς σκελετούς". Άκουσον άκουσον το θράσος της υποκρισίας. Μιλάει ο αντιδήμαρχος συνοδός, ο οποίος έως πρόσφατα εκθείαζε όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον Άρη Μαρίνη, από τη πρώτη μέρα μάλιστα. Μόνο στα συμβούλια της δημοτικής κοινότητας στο οποίο ο Α. Μαρίνης ήταν αντιπρόεδρος έως το Δεκέμβριο του 2012, έχει καταγραφεί πάνω από 5 φορές ο αντιδήμαρχος Θανάσης να εκθειάζει το ρόλο του Α. Μαρίνη, και τις βοήθειες που του παρέχει στο έργο του.
Αλλά σάμπως από κάτι τέτοια δεν περιμένει ο αντιδήμαρχος συνοδός; Από το έργο και τα φώτα των άλλων που το παίζει καλός μπροστά τους και τους θάβει πίσω τους. Από τα παρακάλια να τον προβάλουν. Από τα παρακάλια να δουλέψει ο εθελοντισμός για να κάνει τη δουλειά του.... και πλείστα όσα άλλα παραδείγματα.

Να τον χαίρεσαι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.