Λιμενικό Ταμείο. Ας υποθέσουμε ότι ο δήμαρχος έχει δίκιο για την αποπομπή Α. Μαρίνη

Σ.Σ. Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια στην Ιάσονος. Τελικά, δεν ψεκάζουν έξω. Μέσα ψεκάζουν μου φαίνεται.
Επί 3 μήνες δεν φέρνουν στο δημοτικό συμβούλιο τα θέματα που τους προωθεί ο πρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Άρης Μαρίνης, με θέματα την ταμειακή συνεργασία με το δήμο για την είσπραξη των τελών, την ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας και την αντίστοιχη για οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας, ούτως ώστε μετά να καταθέσει τον έτοιμο προϋπολογισμό. 
Για τόσο διάστημα τα έχουν "θάψει" τα αιτήματα.
Και ξαφνικά, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. βρίσκουν όχι μόνο χρόνο και τρόπο για να φέρουν θέμα του Λ.Τ στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά το φέρνουν και ως έκτακτο!!! 
Και έρχομαι εγώ και σου λέω, ότι ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης έχει δίκιο να παραπονιέται ότι ο πρόεδρος του Λ.Τ έχει καθυστερήσει να καταθέσει προϋπολογισμό και να ξεκινήσει τις διαδικασίες λειτουργίας (τις οποίες βέβαια ο ίδιος ο δήμαρχος έχει μπλοκάρει με τη στάση του, αφού δυστυχώς για αυτόν υπάρχουν και τα πρωτόκολλα για να αποδεικνύουν τις καταθέσεις αιτημάτων).
Και έρχομαι και σου λέω, ότι αφού έχει δίκιο να παραπονιέται για τη καθυστέρηση του προϋπολογισμού και για το αποτέλεσμα, δικαίως ζητάει την αποπομπή του προέδρου του νομικού προσώπου από τη θέση του.
Αφού λοιπόν έχεις δίκιο για πες μου δήμαρχε Κ. Λογοθέτη:

-- ΓΙΑΤΙ δεν έχεις αποπέμψει τόσο καιρό τους προέδρους των σχολικών επιτροπών; Αυτοί όχι προϋπολογισμό, αλλά ούτε καν έγκριση απολογισμού των προηγούμενων χρόνων δεν είχαν καταφέρει να φέρουν έως τον περασμένο μήνα, και όλοι έχουν υποψιαστεί πως τελικά μπήκαν οι υπογραφές από τα μέλη του ΔΣ.
-- ΓΙΑΤΙ δεν έχεις αποπέμψει τον καθ' όλα επιτυχημένο πρόεδρο του ΔΟΚΟΠΑΠ γιατρό Λ. Λουκά; Είχαν έως πολύ πρόσφατα προϋπολογισμό ή μαζεύτηκαν άρον άρον εκτάκτως για αυτό;
-- Γιατί δεν έχεις αποπέμψει τον πρόεδρο του Προμηθέας Ν. Λόη, ο οποίος έχει φέρει μεν προϋπολογισμό (σάμπως του αφήσατε και κάποιο έσοδο;), αλλά δεν έχει φέρει απολογισμό του 2012; 
-- ΓΙΑΤΙ δεν έχεις αποπέμψει τον εαυτό σου και δεν έχεις παραιτηθεί από πρόεδρος της Λουτράκι ΑΕ; Θεωρείς ότι έχεις φέρει αποτέλεσμα; Θεωρείς ότι έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις ένα προϋπολογισμό και ένα σχέδιο λειτουργίας για να αποτρέψεις την καταστροφή; Θεωρείς ότι εάν δεν υπήρχε αντίδραση στο δημοτικό συμβούλιο, δεν θα είχες προχωρήσει στο καταστροφικό σχέδιο δημιουργίας θυγατρικής; Θεωρείς ότι εάν δεν υπήρχαν 2-3 πολιτικοί παράγοντες που με τις ενέργειες τους εξαιρέθηκε η Λουτράκι ΑΕ από τον πρόσφατο νόμο για τις ζημιογόνες δημοτικές Α.Ε, δεν θα το είχες κλείσει το μαγαζί; Άρα αυτά που κατηγορείς τον πρόεδρο του Α. Μαρίνη, εσύ τα έχεις επιτελέσει ή όχι;

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη. Καλώς ή κακώς (εκ του αποτελέσματος πολύ κακώς), είσαι ο δήμαρχος, και έχεις την ευθύνη των αποφάσεων. 
-- Δεν σου κάνει ο Α. Μαρίνης, γιατί επί παραδείγματι, δεν σου κάνει τα χατήρια και δεν είναι το παίζει εξαπτέρυγο; Άλλαξε τον. 
-- Δεν σου κάνει ο Α. Μαρίνης, γιατί επί παραδείγματι, έχει συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό λειτουργίας -που έως τώρα φέρνει σημαντικά αποτελέσματα-  και λειτουργεί αξιοκρατικά το νέο Δ.Λ.Τ, οπότε σου χαλάει τη σούπα; Άλλαξε τον. 
-- Δεν σου κάνει ο Α. Μαρίνης, γιατί π.χ ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην δεχθεί τον λογιστή που του προτείνουν με τα 20.000 συν ΦΠΑ, και προτιμά αυτόν που εξ αρχής είχατε δεχτεί ως πρόταση με τα 5.000 ετησίως; Άλλαξε τον. 
-- Δεν σου κάνει ο Α. Μαρίνης, γιατί επί παραδείγματι, θέλουμε να φέρουμε στο Δ.Λ.Τ μελέτες τύπου Πανεπιστημίου Πεσκάρα (σαν αυτές που είχαν προταθεί και σε όμορο δήμο), όπου στο δημοτικό συμβούλιο πανηγυρίζατε για την πρωτοβουλία και για το ότι θα στοίχιζε μόνο την φιλοξενία των φοιτητών (άντε και κανά μολύβι και καμιά ξύστρα), και τώρα συζητείται να υλοποιηθεί περιλαμβάνοντας την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης με κόστος 200.000; Άλλαξε τον. 
-- Δεν σου κάνει ο Α. Μαρίνης, γιατί επί παραδείγματι, έχει φέρει προτάσεις, και έχει άλλες 2 στο συρτάρι, από εταιρείες συμβούλους εξειδικευμένες και με τεράστια εμπειρία, οι οποίες όχι μόνο μπορούν να κάνουν τη μελέτη, αλλά μπορούν να την εντάξουν και σε επιδοτούμενα και αναπτυξιακά έργα, και να δημιουργήσουν φάκελο για επιδοτούμενη χρηματοδότηση και της υλοποίησης σε ποσοστό 95%; Άλλαξε τον. 

Έχεις κάθε δικαίωμα ως δήμαρχος, να βγεις και να επιλέξεις έναν από τους ανωτέρω λόγους, ή απλά να βγεις και να πεις ότι δεν γουστάρω τον Άρη στη φάτσα, και το γεγονός ότι είναι δημότης, και θέλω να φέρω έναν μη δημότη, έναν όποιο Χρήστο ή άλλο όνομα, γιατί έτσι θέλω.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Κάντο και βγες σήμερα και στο Δ.Σ. και πες το. 

Μόνο μη μας κοροϊδεύεις, γιατί όπως μου είπαν κάποιοι δημότες έξω από το χώρο της τελευταίας συνεδρίασης,  και νοημοσύνη έχει ο κόσμος, και κουτόχορτο δεν τρώει, και δεν είναι όλοι του επιπέδου συνοδών σου.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.