Απαντάμε στην ύπουλη προπαγάνδα που είναι υπέρ της εκχωρήσεως της Ελληνικής ιθαγενείας σε αλλοδαπούς

Για όσους συγκινούνται με τέτοιες γελοιότητες όπως το βίντεο με τον μαθητή μετανάστη… πολύ απλά ο κλασικός τρόπος για να πείσεις αυτόν που θέλεις για να του ασκήσεις προπαγάνδα αγγίζεις το συναίσθημά του για αυτό και έβαλαν οι “ανθρωπιστές ” το παιδάκι…
Τι λέει το "μήνυμα;". Μεγαλώνουν στην Ελλάδα, πηγαίνουν σε Ελληνικό Σχολείο, μιλούν Ελληνικά. 
Ξεχνάνε να πουν όμως κάτι. Οι γονείς τους είναι αλλοδαποί. Η θρησκεία τους είναι διαφορετική. Οι περισσότεροι δεν αποδίδουν φόρους. Όλοι τους επιβαρύνουν το σύστημα κοινωνικών παροχών, εις βάρος των γηγενών. Και το κυριότερο;
Δεν τους καλέσαμε. Δεν τους ζητήσαμε να έλθουν. Δεν τους ανοίξαμε τα σύνορα. Δεν είναι νόμιμοι. 
(ας όψεται ο πρώτος διδάξας, Antonis).  
Καλός ο ανθρωπισμός. Καλή η σκέψη για τον συνάθρωπο. Υπάρχουν όμως και περισσότεροι από 3.000.000 εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες που έχουν προτεραιότητα. Υπάρχουν περισσότεροι από 10.000.000 Έλληνες πολίτες που έχουν δικαίωματα....στην υγεία....στην περίθαλψη....στην σύνταξη....στις παροχές....στον ανθρωπισμό. 
Φίλε να στο πω αλλιώς; Όταν μιλάς για το παιδί σου, που και αυτό μεγαλώνει στην Ελλάδα, πηγαίνει στο σχολείο, μιλάει Ελληνικά, αλλά είναι και ΕΛΛΗΝΑΣ, τότε ΝΑΙ ΡΕ έχει προτεραιότητα. Έχει δικαιώματα. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. Και ο πατέρας του, πληρώνει σαν το μαλάκα χρόνια τώρα για Κοινωνική Ασφάλιση (χωρίς να έχει δικαίωμα στο δωρεάν  φάρμακο πια), για Κοινωνικές Παροχές (χωρίς να τις απολαμβάνει), για Δωρεάν  Παιδεία (χωρίς πετρέλαιο).  
Για επίλογο....δώσε ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες και μετανάστες. Αυτό που θα συμβεί είναι να έχουν 3.000.000 αλλοδαποί πολιτικά δικαιώματα που σημαίνει ότι.....(συμπλήρωσε το μόνος σου, μυαλό έχεις). 

12 σχόλια:

  1. ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ¨Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ¨Η ΝΑΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την ανάρτηση και τις απόψεις σας. Μπράβο και για το θάρρος της αλήθειας να τα λέτε όπως είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FASITSES H PATRIDA SAS EINAI PANW STON DIKO MOY PLANITI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.13 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΠΩΣ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ? ΘΕΟ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΔΩ, ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΠΕΦΤΕΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia to dafni eisai esy file moy kai oloi osoi exoyn aytes tis apostodromikes apopseis! Apo kei kai pera mias kai oi kairoi einai wraioi an me to kalo xreiastei na pas e3wteriko esy h ta paidia soy soy eyxomai na apolayseis perissotero patsismo kai fasismo apo ayto poy bgazeis edw neoellhna flwre!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον Μάθε Ελληνικά και μετά μίλα για ιδανικά
      2ον Έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό σε περισσότερες από 20 χώρες
      3ον Έλα να μιλήσουμε για ιστορία, για φασισμό, για παιδεία, για ιδεολογία, για μεταναστευτικό, για οικονομία. Αλλά έλα με επιχειρήματα και όχι με αοριστίες και χωρίς καν να ξέρεις να γράφεις Ελληνικά. Έλα να μου πεις για το παιδί μου και το παιδί σου. Έλα να μου πεις για το μέρος που μεγάλωσα και πήγα σχολείο, και τώρα οι Έλληνες μαθητές μένουν πίσω γιατί το 80% των μαθητών δεν ξέρουν καλά Ελληνικά. Έλα να μου πεις πόσο επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό αυτά τα τσιμπούρια, τα οποία μόλις βρουν την ευκαιρία θα την κάνουν ή στην φέρουν χωρίς δισταγμό, γιατί ούτε κουλτούρα έχουν, ούτε ιστορία έχουν, ούτε θρησκεία έχουν, και σε έχουν χεσμένο.
      4ον. Καραγκιοζάκο, οπισθοδρομικοί είναι αυτοί που προσκολούν στο παρελθόν και στην μιζέρια. Μήπως έχεις δει ανάπτυξη, γνωστικό αντικείμενο και τεχνογνωσία ή πρόοδο με τα σκουπίδια που μαζεύονται στη πατρίδα μου χωρίς να τους έχω καλέσει; Μήπως έχεις προκοπή ρε τιποτένιε; Το μόνο που έχει δει είναι αρώστιες, βρωμιά, λέρα, επαναφορά ασθενειών που είχαμε ξεχάσει, γειτονιές τύπου Μεταξουργείου του 50 και αύξηση της εγκληματικότητας;
      5ον. Τι σχέση έχεις με την Ελλάδα;

      Διαγραφή
  6. Χρυσαυγίτες είσαστε? Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη ντροπή είναι αυτό που γίνεται στους συνταξιούχους, στους γέρους, στους άρρωστους που θέλουν φάρμακα, στους νέους, στους πτυχιούχους, στους μικροκαταθέτες, στους κατόχους ομολόγων, στους πολύτεκνους, στους άνεργους, στους κατοίκους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.
      Αυτά είναι ντροπή τυχάρπαστε.
      Έχετε βρει τη καραμέλα και βαφτίζετε όποιον Έλληνα και όποιον έχει άποψη χρυσαυγίτη γιατί σας βολεύει. Αστείοι μισέλληνες.

      Διαγραφή
  7. To να εχεις ταξιδεψει στο εξωτερικο σας τουριστας δεν μου λεει κατι το να εχεις δουλεψει ομως εκει αντιθετος θα μου ελεγε! Δηλαδη σκουπιδια ηταν και οι Ελληνες που εφυγαν τα δυσκολα χρονια και εγκατασταθηκαν σε ολα τα μηκη και πλατη της γης?? Ολοι οι Ελληνες στα δυσκολα χρονια στις χωρες που πηγαν αφησαν πισω την αναπτυξη?? Αν θελεις να αποκαλεις σκουπιδια αυτους τους ανθρωπους τοτε μονο σαν σκουπιδι πρεπει να σε αντιμετωπισουμε και εμεις!Οταν ομως υπηρχε αναπτυξη και χρησιμοποιουσες αυτους τους μεταναστες για να αραζεις εσυ στο σπιτι σου και να πας στα μπουζουκια ηταν καλα ε?? Οπως οι Ελληνες μεταναστες ( σκουπιδια κατα τα λεγομενα σου) ηταν στη Γερμανια για να βγαζουν λεφτα και να τα στελνουν στη Ελλαδα για να φροντιζουν τις εδω οικογενειες και μετα την κανενε ηταν εξυπνοι?? Επισης τοσο πισω εχουν μεινει τα παιδια στα σχολεια επειδη δεν μιλανε καλα ελληνικα τα παιδια οχι γιατι δεν εχουν βιβλια?? Εισαι ποταπος ενα σκουπιδη χωρις μυαλο ενας φασιστας αναμεσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.24 ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΖΥΜΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1.500.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΓΚΑΟΥΛΑΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΦΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

      Διαγραφή
  8. Το οτι φορογειται βαναυσα ο ελληνικος λαος δεν φταιει ο μεταναστης φιλε μου αλλα οι κυβερνησεις που εχουμε βγαλει τα τελευαια χρονια! Επισης να σου θυμησω οτι οι περισσοτεροι μεταναστες θελουν να φυγουν απο δω αλλα με το δουβλινο 2 που εχεις υπογραψει δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε αυτοι να φυγουν αρα ποιος ειναι υπευθυνος?? Δεν μπορεις βγαζεις τοσο μισος προς ανθρωπους γιατι σε αυτη την περιπτωση μονο μισος θα λαβεις οταν βρεθεις και εσυ σε αυτη τη κατασταση!!Το παραεμποριο τωρα ξεκινησε?Αν θυμαμαι καλα υπηρχε παντα απλα τωρα σου εχουν κανε πλυσει εγκεφαλου αλλα δεν κοιτας να αλλαξει αυτους που σου παιρνουν ολους τους μισθους αλλα κοιταν να διωξεις ενα ανθρωπο ( πυ δεν μπορεις λογω νομων) οποιος και αυτος θελει το ιδιο ( βλεπε λιμανι πατρας πως προσπαθουν να μπουν μεσα σε νταλικες και να φυγουν! Ανοιξτε τα ματια σας και μην εχετε παροπιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΟΤΕ ΠΙΕΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ?
      ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..
      ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

      Διαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.