Αποχώρηση Γ. Μπάκου από τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη.

Η αποχώρηση ήταν ένα φυσικό επακόλουθο της έντιμης, αποκαλυπτικής και ανεξάρτητης πολιτικής πρακτικής που ακολούθησε τους τελευταίους μήνες ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας Γιώργος Μπάκος.
Επίσης, η αποχώρηση του Γ.  Μπάκου ήταν αποτέλεσμα της διάστασης απόψεων του με τις πρακτικές πολιτικής διαπλοκής και παραβατικότητας που ακολουθεί η δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, κάτι που οδήγησε στην διαχώριση του από την δημοτική ομάδα της συμπολιτευτικής παράταξης.
Ο Γ. Μπάκος από καιρό είχε διαφοροποιήσει τις θέσεις τους με τις πολιτικές πρακτικές του Κ. Λογοθέτη, και πιο ειδικά με την αναποφασιστικότητα του η οποία έχει οδηγήσει στην απόλυτη δίνη τον τόπο, με την έφεση του δημάρχου να ρέπει προς την πολιτική διαπλοκή αναδεικνύοντας την ως
αποκλειστικό πολιτικό έργο του συνδυασμού του, και με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του, όπως πχ των συνεργατών του που έχουν οδηγήσει τον τόπο στην ανυποληψία.
Ο Γιώργος Μπάκος αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.