ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Διαγραφή από την δημοτική ομάδα και τον συνδυασμό; Έως και εκεί παραβατικός Κ. Λογοθέτη;

Σ.Σ Πλήρης επιβεβαίωση των πρακτικών φασισμού και παραβατικότητας του Κ. Λογοθέτη. Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται μεγαλοπρεπώς: "Ο βασιλιάς είναι γυμνός"
Σήμερα τα ξημερώματα, η δημοτική αρχή που ξέχναγε να βγάλει δελτίο τύπου για το νερό και για τα σπουδαία θέματα του τόπου (και τι να έλεγαν βέβαια αφού χωρίς έργο και απουσία πολιτικής δεν βρίσκεις λόγια να γράψεις), πρόλαβε να στείλει δελτίου τύπου για την διαγραφή του Γ. Μπάκου από τον συνδυασμό με τους "Πολίτες Μπροστά".
Φαίνεται για μια ακόμα φορά, ότι οι πρακτικές του δημάρχου Κ. Λογοθέτη οι οποίες παραπέμπουν στην παραβατικότητα και στην πολιτική διαπλοκή, επαληθεύονται μέχρι και στο αυτονόητο.
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη και επικεφαλής του συνδυασμού με τους "Πολίτες Μπροστά", μπορείς να απαντήσεις -επιτέλους- στο ακόλουθο; 
-- "Ο συνδυασμός σου (ο Θεός να το κάνει), έχει καταστατικό που προβλέπει αποχωρήσεις, προσχωρήσεις, διαγραφές και άλλα;" Εάν δεν έχει, βάσει ποιού καταστατικού, ποιάς γενικής συνέλευσης και ποιάς πρακτικής έγινε;
-- "Η ομάδα κολλητών και συγγενών που εσύ αποκαλείς "συνδυασμός" έχει κανονισμό λειτουργίας, ή βολεύει να είναι χύμα στο κύμα (όπως ακριβώς και στο δήμο και στη Λουτράκι ΑΕ);". Βάσει ποιού κανονισμού λειτουργίας συγκλήθηκαν ποιά όργανα, και βάσει ποιού καταστατικού έγινε η διαγραφή;".
Ουσιαστικά Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, επέλεξες να ζητήσεις την αποχώρηση μου από το μόρφωμα
συγγενών, φίλων και μυστικοσύμβουλων που στο δικό σου μυαλό θες να αποκαλείς "συνδυασμό". Μα καλά, δεν είχες καταλάβει από καιρό ότι δεν ήμουν στις τάξεις του "συνδυασμού" σου; Ή μήπως δεν έχεις καταλάβει από καιρό (για αυτό και έχεις να καλέσεις τον συνδυασμό σου 6 μήνες), ότι σε αυτόν έχουν μείνει κάτι λίγοι;
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, γιατί δεν τόλμησες να καλέσεις τον συνδυασμό σε γενική συνέλευση και να με καλέσεις σε απολογία; Φοβήθηκες κάτι; Ή μήπως τελικά ο συνδυασμός σου είναι τα 15 άτομα (από τους 100) που ανταποκρίθηκαν εχθές στο κάλεσμα σου (και αφού χρειάστηκε να το αναβάλεις μια φορά, γιατί ούτε και αυτοί δεν έρχονταν).
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, έχω επιλέξει να αποχωρήσω από την συμπολιτευτική σου πρακτική καιρό τώρα. Και το έκανα γνωρίζοντας ότι με εσένα και τον συνδυασμό σου δεν θέλω να έχω.....ούτε πυρετό.
Εσύ όμως; Συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις λειτουργώντας κάτω από το τραπέζι, μακρυά από τη νομιμότητα και την δημοκρατική πρακτική, και εντελώς παραβατικά. Όπως το έκανες και με την αποχώρηση σου από το ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ για να "κάνεις τη δουλειά σου" και όπως θα συνεχίζεις να το κάνεις.
Θα έχουμε να τα λέμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.