Το Loutraki One σας βοηθά να ενταχθείτε στο πρόγραμμα ενίσχυσης επενδύσεων: Εναλλακτικός Τουρισμός

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ το Πρόγραμμα “Εναλλακτικός Τουρισμός”, μετά από αναμονή πολλών μηνών. Ο εναλλακτικός τουρισμός περιλαμβάνει το σύνολο των τουριστικών υπηρεσιών, οι οποίες διακρίνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τα κίνητρα των τουριστών, απευθύνονται σε ένα εξειδικευμένο κοινό, τηρούν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και συμβάλλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης.
Το Loutraki One έχοντας μεγάλη εμπειρία στην υποβολή και υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων,  είναι σε θέση να αναλάβει πλήρως τον σχεδιασμό του έργου, την σύνταξη και υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email
loutrakione@gmail.com ή στο τηλέφωνο του διαχειριστή του ιστολογίου.

Ο εναλλακτικός τουρισμός περιλαμβάνει το σύνολο των τουριστικών υπηρεσιών, οι οποίες διακρίνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τα κίνητρα των τουριστών, απευθύνονται σε ένα εξειδικευμένο κοινό, τηρούν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και συμβάλλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης.

Η συγκεκριμένη Πράξη αποσκοπεί:
  • Στη διαφοροποίηση και στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με την επιχειρηματική αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
  • Στην ανάδειξη και τουριστική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος.
  • Στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης.
Στην κατεύθυνση αυτή, μέσω της Πράξης "Εναλλακτικός Τουρισμός", θα ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ή περισσότερων ειδικών ή/και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως:
  • Αθλητικός τουρισμός αναψυχής
  • Θαλάσσιος τουρισμός
  • Τουρισμός υπαίθρου
  • Γαστρονομικός τουρισμός
  • Τουρισμός υγείας και ευεξίας

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΕΠ "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα"

Είδος ενίσχυσης  

Οικονομική Ενίσχυση - Επιδότηση

Περιοχή υλοποίησης

Ολόκληρη η Ελλάδα

Τομείς ενδιαφέροντος

Τουρισμός

Σε ποιους απευθύνεται

Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα (Ανώνυμη Εταιρεία, Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρεία, Ετερόρρυθμη Εταιρεία, Κοινωνία Αστικού Δικαίου) τα οποία:
  • Έχουν, τουλάχιστον έναν Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (Κ.Α.Δ.), από αυτούς που περιλαμβάνονται στον Πίνακα 2 του παρόντος Οδηγού (Εφεξής επιλέξιμος Κ.Α.Δ.)
  • Λειτουργούν νόμιμα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις
  • Έχουν έναρξη δραστηριότητας του επιλέξιμου Κ.Α.Δ. πριν από την 01/01/2010
Τα ανωτέρω φυσικά ή νοµικά πρόσωπα δύνανται να υποβάλλουν την επενδυτική τους πρόταση, είτε µεµονωµένα, είτε από κοινού, µε τη µορφή Συνεργασίας, µαζί µε τουλάχιστον µία (1) από τις τουριστικές επιχειρήσεις των Κ.Α.∆. 55 ή/και 79 του Πίνακα 2 του παρόντος Οδηγού, η οποία συστήνεται με ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των εταίρων και υποβάλλεται υποχρεωτικά πριν από την έκδοση της υπουργικής απόφασης ένταξης του επενδυτικού σχεδίου.
Eξαιρούνται και δεν έχουν δικαίωμα υποβολής επενδυτικής πρότασης οι δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμοί ή / και οι θυγατρικές τους.

Όροι και προϋποθέσεις

Επιλέξιμες προς χρηματοδότηση θεωρούνται οι επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν σωρευτικά οι παρακάτω ...

Τι χρηματοδοτείται

  • Εξοπλισμός
  • Κτιριακά - Διαμόρφωση χώρων - Ειδικές και βοηθητικές εγκαταστάσεις
  • Προβολή - Προώθηση
  • Υπηρεσίες Συμβούλων
  • Άλλες δαπάνες
Δείτε το ΦΕΚ με το δημοσιευμένο κείμενο για το σύνολο του προγράμματος.  Αναπτυξιακός Εναλλακτικός Τουρισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.