Tι συζήτησαν οι κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων με το Ν. Πετρόπουλο.

Πιστός στο ραντεβού που έδωσε με τους κατοίκους των Αγ. Θεοδωρων ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Πετρόπουλος.

Μίλησαν για πάνω απά μία ώρα και του έθεσαν το αίτημα των κατοίκων ενώ τους έκλεισε και ραντεβού με το Μιχάλη Καρχιμάκη γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

3 σχόλια:

  1. Και καλά εσύ ρε Πετρόπουλε τους δουλεύεις όλους, στηρίζοντας τα αιτήματα, τρομάρα σου, και από την άλλη ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ εισηγείται και γνωμοδοτεί να γίνει η επένδυση των χημικών - με πρώτον τον αντιπεριφερειάρχη και πρώην γραμματέα της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Γ. Δέδε. Οι άλλοι οι "οικιστές", που ένας Θεός ξέρει τι οικιστικές παρανομίες έχουν κάνει, τι ζητούν από σένα, να παρέμβεις για το ραντεβού με τον Καρχιμάκη, με ένα κομματικό παράγοντα για να πιέσει τις κρατικές υπηρεσίες, που έχουν ήδη αποφασίσει, δηλαδή να παρέμβει για να παρανομήσουν υπέρ των "συμφερόντων" των "κατοίκων".
    Πετρόπουλε, σκουπίσου, τα σάλια θα σε πνίξουνε. Μάθε δε να λες αλήθειες. Πουθενά δεν αναφέρεται στο ΦΕΚ ότι οι θέσεις εργασίας θα είναι maximum 7, απεναντίας αναφέρεται ότι ενδεικτικά θέσεις εργασίας 7. Δεν μας είπες δε ότι ευχαρίστως θα δεχόσουνα την επιχείρηση αν είχε 200 εργαζόμενους και πάνω. Καλύπτουμε και το κομάτι της motor oil. Ρε σας πήραμε χαμπάρι πια, τι κουμάσια είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά ο Μανωλάκης, ο Μπεγλίτης και η Φαρμάκη τι λένε για όλα αυτά? Ποιός ο λόγος της σιωπής τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ποιών την νήσσα -κοινώς αυτός που κάνει τη πάπια- δεν παίρνει φθορά, άρα......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.