Νεμέα: Τριήμερος εορτασμός κρασιού

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του κρασιού θα πραγματοποιηθούν στις 2, 3 και 4/9 στην περιοχή της Νεμέας, υπό τη διοργάνωση του δήμου και της ένωσης οινοπαραγωγών και αμπελουργών.
Στον πεζόδρομο της περιοχής θα υπάρχουν δύο υπαίθρια περίπτερα της ένωσης οινοπαραγωγών όπου όλοι οι επισκέπτες θα
έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ξακουστά κρασιά από την ποικιλία αγιωργήτικο καθώς και τα υπόλοιπα κρασιά που παράγονται από ελληνικές και ξένες ποικιλίες.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν κρασιά της αρεσκείας τους σε ειδικές τιμές φιλοξενίας ενώ θα ξεναγηθούν στα οινοποιεία που θα παραμείνουν ανοιχτά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Από φέτος και κάθε χρόνο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου θα είναι αφιερωμένο στα ξακουστά κρασιά της Νεμέας, στη γευσιγνωσία και τον οινικό τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.