Ήξερες ότι...

-- Σύμφωνα με πολλούς γνωστούς γενετιστές το ανθρώπινο είδος έχει φτάσει στο απόγειο της εξέλιξης του!
-- Η πιθανότητα, η Γη να χτυπηθεί από αστεροειδή διαμέτρου 300 μέτρων, τα επόμενα 100 χρόνια, είναι 1%
-- Στο σώμα του ανθρώπου, πεθαίνουν κάθε λεπτό 3.000.000 κύτταρα!
-- Ένας άνθρωπος στους δύο δις φτάνει τα 116 χρόνια ζωής!
-- Λίγο πριν την ανακάλυψη του "σωματιδίου του Θεού" (γνωστού και ως μποζόνιο του Χιγκς), βρίσκονται Ευρωπαίοι φυσικοί στο CERN (Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής). Πιστεύεται πως αυτό το σωματίδιο δίνει στην ύλη την μάζα της. Δίνει το βάρος στην ύλη!
-- Η ταχύτητα του φωτός στο κενό είναι 299.792.458 μέτρα το
δευτερόλεπτο (300.000 χλμ το δευτ.). Δεν υπάρχει ποιο μεγάλη ταχύτητα στο σύμπαν. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Πρίστον, ισχυρίζονται πως κατάφεραν να αυξήσουν την ταχύτητα του φωτός κατά 300 φορές. Δηλαδή σε 1 δευτερόλεπτο ο άνθρωπος θα έκανε 7 φορές το γύρο της γης, και σε οκτώ λεπτά θα πήγαινε από την γη στον Ήλιο. Το φως όμως έχει σταθερή ταχύτητα μόνο όταν ταξιδεύει στο κενό. Και καθησυχάζοντας αυτούς που πανικοβλήθηκαν, αυτό έγινε σε ειδικές εργαστηριακές συνθήκες, για λίγα μόνο μέτρα και χωρίς να μπορούν να μεταφέρουν πληροφορίες. Γιατί αν μετέφερε δεδομένα, θα εφαρμοζόταν η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν με όλα τα επακόλουθα (ταξίδι στον χρόνο).
-- Ο κάθε ένας από εμάς, έχει ζήσει για περίπου 30 λεπτά, ως μονοκύτταρος οργανισμός!
-- Οι στρατιωτικοί ή εμπορικοί δορυφόροι που περιφέρονται άχρηστοι, γύρω από την Γη, ξεπερνούν τους 2.000!
-- Το διαστημόπλοιο Pioneer 10 που εγκατέλειψε την Γη, πριν 28 χρόνια, βρίσκεται 11,1 δις χλμ. μακριά!
-- Η ύλη στην οποία οφείλετε οτιδήποτε γίνεται στο σύμπαν λέγεται, σκοτεινή ύλη. Κανείς δεν την έχει δει ή ξέρει πως είναι!
-- Η εξαφάνιση δέντρων και φυτών γίνεται σήμερα με ρυθμό 10 χιλ. φορές γρηγορότερο από το φυσιολογικό!
-- Τελικά οι αμερικάνοι φταινε και για το AIDS; Σύμφωνα με την πιο αληθοφανή υπόθεση το AIDS, είναι αποτέλεσμα εμβολίων που έκαναν οι αμερικάνοι σε δύστυχους κατοίκους του Βελγικού Κονγκό, στην 10ετία του '50, με τα οποία έκαναν δοκιμές για τον ιό της πολιομυελίτιδας. Αυτό το εμβόλιο περιείχε ιστούς από χιμπατζήδες, μολυσμένους από ιούς παρεμφερείς με τον HIV, ο οποίος προκαλεί το AIDS!
-- Ο γαλαξίας μας είναι κανίβαλος. Δηλαδή απορροφά άλλους μικρούς γαλαξίες που βρίσκονται κοντά του. Μεγαλώνει συνεχώς και σε περίπου 3 δις χρόνια θα φτάσει κοντά στον γαλαξία της Ανδρομέδας, ο οποίος όμως είναι μεγαλύτερος από τον δικό μας. Η Ανδρομέδα μας πλησιάζει με ταχύτητα 400 χιλ. χλμ. την ώρα.. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να καταβροχθιστεί ο δικός μας γαλαξίας θα καταβροχθιστεί από αυτόν της Ανδρομέδας. Όσο αφορά την φανταστική τότε γη, δεν θα πάθει τίποτα, απλά οι τότε γήινοι θα βλέπουν πολλές εκρήξεις στον ουρανό που θα κάνει την νύχτα μέρα, και θα υπάρχουν πολύ περισσότερα αστέρια!
-- Στον ανθρώπινο εγκέφαλο είναι ένα σημείο, που το αίμα τρέχει περισσότερο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού, στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό το σημείο είναι υπεύθυνο για τα αισθήματα και για την αίσθηση του ανθρώπου να θέλει να κάνει σεξ!
-- Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν τα επόμενα χρόνια, λόγω του φαινόμενου του "Θερμοκηπίου". Πλέον οι μέρες θα είναι καυτές, οι νύχτες ανυπόφορα ζεστές και οι βροχές θα προκαλούν πλημμύρες!
-- Σε 250 εκατ. χρόνια από σήμερα η Μεσόγειος δεν θα υπάρχει, και στην θέση της θα υπάρχει μια τεράστια οροσειρά, γιατί η Αφρική "σπρώχνει" προς την Ευρώπη. Η Αυστραλία θα πάει βόρεια και θα ενωθεί με την Ασία. Ο ατλαντικός ωκεανός αφού μεγαλώσει για λίγο θα εξαφανιστεί τελείως. Θα δημιουργηθεί μια νέα Παγγαία!
-- Υπάρχουν 18 πλανήτες που γυρνούν αδέσποτοι στο διάστημα και οι οποίοι απειλούν όλες τις θεωρίες των φυσικών για το διάστημα. Δεν υπόκεινται σε κανενός είδους τροχιά και φυσικές δυνάμεις!
-- Μικρές φυσαλίδες ύλης, αποτελούμενες από τα λεγόμενα κουάρκ, μπορεί να ξεφύγουν από τον επιταχυντή σωματιδίων στο Λονγκ Άιλαντ και να αρχίζουν να καταβροχθίζουν την συνηθισμένη ύλη. Η πιθανότητα να γίνει αυτό είναι 20 στο δισεκατομμύριο. Αρκετά μεγάλη για ένα τέτοιο γεγονός!
-- Οι μισοί πάγοι από τους δύο πόλους έχουν ήδη λιώσει. Σε αυτό οφείλονται οι μεγάλες φυσικές καταστροφές από το 1998 έως σήμερα. Δύο νησιά στον Ειρηνικό ωκεανό, έχουν ήδη εξαφανιστεί μέσα στην θάλασσα. Στην Γαλλία καταγράφονται πρωτοφανής θύελλες. Το 1 / 5 των πάγων που καλύπτουν τα Ιμαλάια έχει εξαφανιστεί. Οι Άλπεις και ο Καύκασος έχουν χάσει τους μισούς από τους πάγους τους. Το λιώσιμο των πάγων οφείλετε στα όλο και περισσότερα αέρια, που διαχέονται στην ατμόσφαιρα, τα οποία αυξάνουν την θερμοκρασία της γης, με αποτέλεσμα να λιώνουν οι πάγοι και να ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας. Ο συνολικός παγκόσμιος πάγος έχει μειωθεί κατά 40% και μειώνεται συνέχεια με αριθμητική πρόοδο με αποτέλεσμα σε μερικές δεκαετίες να μην υπάρχουν καθόλου πάγοι σε όλον τον κόσμο. Οι συνέπειες δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν. Το πιο πιθανό είναι, η μεγάλη ζέστη που θα επικρατεί, θα εξατμίζει σιγά σιγά την θάλασσα με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες διεργασίες στην ατμόσφαιρα και να υπάρχουν τέτοια ακραία φυσικά φαινόμενα που μπορεί να οδηγήσουν σε έναν νέο παγετώνα. Ίσως τελικά και να ζήσουμε την "Αποκάλυψη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.