Τι να μας πούν αυτοί οι βάρβαροι Τούρκοι και οι υποανάπτυκτοι Νιγηριανοί;


Από την μια πλευρά.... εμείς οι πολιτισμένοι που δώσαμε τα φώτα μας στην δύση, που γνωρίζουμε τα πάντα, που είμαστε μάγκες γιατί διοργανώσαμε την καλύτερη Ολυμπιάδα, που είμαστε πρώτοι σε πωλήσεις Kayenne, iPhone, iPad, κατανάλωση whiskey, που κάθε χρόνο έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα basket στην Ευρώπη, τον καλύτερο παίχτη σε όλες τις στατιστικές, τους καλύτερους επιστήμονες, τους πρώτους των πρώτων...
Από την άλλη οι "βάρβαροι". Ας πάρουμε δυο διαφορετικούς τύπους βαρβάρων. Τους γείτονες εξ ανατολής Τούρκους και τους έγχρωμους "ξυπόλητους" Νιγηριανούς.

Τι να μας πουν εμάς οι βάρβαροι; Εμείς τραβάμε κουπί (στο κανώ κατά την διάρκεια διακοπών), οι άλλοι οι υποανάπτυκτοι στην Νιγηρία έκλεισαν στην φυλακή τους εμπλεκομένους στην εκεί
υπόθεση Siemens.
Εμείς βλέπουμε τους λίγους αγανακτισμένους και μειδιάζουμε όντας στην κοσμάρα μας και στην απάθεια μας βλέποντας ότι από καιρού εις καιρόν όλο και και κάποιος πολιτικός προπηλακίζεται, εξαντλώντας έτσι την επανάσταση μας στο ξεπούλημα της πατρίδας και στην εθνική προδοσία που διάγουμε, και οι άλλοι οι Τούρκοι......
Οι άλλοι οι Τούρκοι έκλεισαν στην φυλακή τους προέδρους (ρε που τους βρίσκουν και εμείς τον Μάκαρο δεν τον πετυχαίνουμε πουθενά), από τις τις πρώτες ομάδες στο προηγούμενο πρωτάθλημα και προχωρούν σε πλήρη κάθαρση του ποδοσφαίρου τους, την στιγμή που εμείς διαμαρτυρόμαστε (να μη σου πω περισσότεροι από ότι στο Σύνταγμα) για τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολ. Βόλου και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για τον αποκλεισμό του Ολ. Βόλου από την Ευρώπη (κάτι που επέφερε πτώση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τα ευρωπαϊκά κανάλια).
Αυτοί οι Τούρκοι έφυγαν από το μνημόνιο σε 1,5 χρόνο και βαδίζουν ολοταχώς για να πετάξουν κάποιον από τις G7 εκτός επτάδας.
Οι ίδιοι Τούρκοι έκλεισαν συμφωνία με την Hyundai και εφεξής 400.000 οχήματα ετησίως από τα μοντέλα i10 & i20 θα κατασκευάζονται στην Νικομήδεια, σε μια επένδυση των Κορεατών που ξεπερνούν το μισό δις ευρώ.

Τι να μας πουν εμας λοιπόν οι βάρβαροι και οι υποανάπτυκτοι. Τι ξέρουν αυτοί; Εμείς -πάντα- ξέρουμε καλύτερα (να κριτικάρουμε εκ του μακρόθεν). Αλλά για να μην γίνομαι μηδενιστής, ας δώσω και σε εμάς τα εύσημα για τις πρωτιές μας. Στο κουκούλωμα, στην κλοπή του κράτους και του ασφαλιστικού συστήματος παλαιόθεν, στο βόλεμα στο δημόσιο και ας πάνε οι άλλοι να κουρεύονται και στο να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
Κάποτε είχαμε και μια άλλη πρωτιά. Το φιλότιμο. Δυστυχώς ο γιός μας θα το διδάσκεται μαζί με τα άλλα μαθήματα μυθολογίας στο σχολείο. Loutraki One

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.