Ψήφισμα του συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας για το Soussaki Logistics

Κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Πέμπτης 21/7 του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας, κατόπιν εισήγησης του προέδρου Γ. Μπάκου, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την σύνταξη και κατάθεση ψηφίσματος για την αποτροπή της εγκατάστασης των χημικών από την εταιρεία Soussaki Logistics στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων.

Το ψήφισμα δηλώνει ξεκάθαρα ότι το συμβούλιο είναι αντίθετο στην επέκταση της εγκατάστασης για την αποθήκη των χημικών, συμμερίζεται την αγωνία και την θέληση των κατοίκων των Αγ. Θεοδώρων για την αποτροπή της εγκατάστασης των χημικών και συμμετέχει στην εκστρατεία
ενημέρωσης της περιφέρειας, του περιφερειακού συμβουλίου και όλων των αρμοδίων για τους λόγους που πρέπει να αποφευχθεί η συγκεκριμένη εγκατάσταση, λόγω της υψηλής επικινδυνότητας σε περίπτωση ατυχήματος, των κινδύνων που ελλοχεύουν σε περίπτωση διαρροής, της ήδη επιβαρυμένης βιομηχανικής χρήσης της περιοχής και τέλος της μη ικανών υποδομών λιμενισμού και μεταφοράς τέτοιων χημικών υλικών.


Για το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας

Γιώργος Μπάκος
Πρόεδρος Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.