Ουτε κουβεντα ο κ. Παπουλιας για τις ευθυνες και μιζες των πολιτικων

Παπούλιας: «Ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσοι κρύβουν εισοδήματα». Αυτό δήλωσε ο κος Παπούλιας και μετά πήρε ένα μέρος από τα 25.000 ευρώ μισθού του τον μήνα και έφυγε για διακοπές στην Λευκάδα. Πρόεδρε σιγά μόνο μην σχίσετε κανά καλσόν, γιατί έχει ανέβει ο ΦΠΑ.
Αναφορά στην φοροδιαφυγή και καμία κουβέντα για τις ευθύνες που έχουν όσοι κυβέρνησαν το κράτος που έφτασε μέχρι εδώ, μεταξύ αυτών και ο ίδιος, έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στην καθιερωμένη γιορτή για την 37η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας που την απαξίωσαν με την….

απουσία τους δικαίως πολλοί φέτος. Μάλλον αυτοί που πλούτισαν προκλητικά δεν ανήκουν στους…φοροφυγάδες και κανουν ακόμα και σήμερα προκλητική ζωή.και κότα…
-Την στιγμή που η μετανάστευση λόγω ανεργίας θα φθάσει τα επίπεδα του
-1950-1960 ο πρώτος πολίτης της χώρας δεν μιλά για ευθύνες κακοδιαχείρισης η ασχετοσύνης κλπ των πολιτικών που κάποτε επιτέλους πρέπει να πληρώσουν για εδώ που φτάσαμε διότι αυτοί έκαναν κουμάντο.
Οι Έλληνες που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν έχουν να κρύψουν τίποτε εκτός από τον ιδρώτα τους κ Πρόεδρε διότι δεν έχουν και είναι όλοι σε απόγνωση ενώ άλλοι που δεν έχουν κάνει ποτέ καμία δουλειά και έχουν βγάλει υπέρογκα ποσά στο εξωτερικό με την ανέχεια σας έχουν… και αναρωτιόμαστε όλοι που τα βρήκαν…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.