Την Δευτέρα η ψηφοφορία για νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Φαβορί ο Αλευράς.. Περίεργη στάση Βουδούρη

Με φαβορί των πρώτο σε σταυρούς περιφερειακό Σύμβουλου Παν. Αλευρά θα διεξαχθούν την Δευτέρα οι εκλογές μεταξύ των συμβούλων της Μεσσηνίας μετά την παραίτηση Μαλαπάνη. Οι σύμβουλοι που θα ψηφίσουν είναι 7 τον αριθμό. Οι υποψηφιότητες θα είναι κατά πάσα πιθανότατα δυο και θα είναι ο Παν. Αλευράς και ο Γιάννης Αργυράκης.


Έκπληξη είναι η στάση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Οδυσσέα Βουδούρη ο οποίος προβάλει και σιγοντάρει τον Αργυράκη σε μια διαδικασία που τα κόμματα κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη δεν έχουν λόγο στις αυτοδιοικητικές διαδικασίες. Όπως έχει τονίσει κατ επανάληψη ο Τατούλης είναι μια παράταξη ανεξάρτητη και τα χρώματα δεν έχουν λόγο στα τεκταινόμενα και στο έργο της Περιφέρειας. Τι ψάχνει τότε ο Βουδούρης; Να ανοίξει κι΄ άλλη κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Περιφέρειας; Ή δεν βρίσκει αλλού ακροατήριο με όλα αυτά που έχει κάνει η Κυβέρνησή του και ψάχνει και ρόλο στο νομό.

 

www.report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.